V případě likvidace firmy, jejího generálního úklidu či vystěhovávání starého bytu, jistě narazíte na řadu dokumentů, dokladů a nosičů, které nemůžete vyhodit jen tak do popelnice. Obsahovat totiž mohou osobní, firemní a další důležité informace, které by mohl někdo zneužít. Vsaďte proto při likvidaci důležitých dokumentů na odborníky.

Vytřízené dokumenty

Zvláště v případě likvidace firmy budete mít množství dokumentů, dokladů a dalších nosičů, které budou obsahovat důležitá informace. Jednat se může o nejrůznější smlouvy, faktury, doklady atd. Tyto dokumenty do běžné popelnice či třízeného odpadu nepatří, jelikož by se mohly dostat do špatných rukou. Takovéto dokumenty je potřeba náležitě zlikvidovat. Jak se však zbavit desítek kil dokumentů, které již firma nebude potřebovat?

Obraťte se na odborníky

S ekologickou likvidací vám pomůže ekoskart.eu, který je specializovanou společností zabývající se likvidací dokumentů. Dokumenty a nosiče určené ke skartaci bezpečně přepraví a pro maximální možnou transparentnost zajistí i vám osobní dohled při samotné skartaci. Po skartaci je vám vystaven protokol o ekologické likvidaci a odpad je následně zaslán do papírny k finálnímu zpracování. Zpět vám jsou vráceny prázdné šanony i pytle. Firma odborně znehodnotí datové nosiče, mezi které patří CD, DVD či diskety. Veškeré likvidační procesy jsou prováděny ve stále střeženém objektu, nemusíte se tedy obávat o bezpečnost důvěrných dat.

Rychle a snadno

Skartace dokumentů Praha je pro vás tou nejlepší volbou. S ohledem na množství a druh odpadu vám připraví také individuální cenovou nabídku. Nemusíte tedy likvidaci dokumentů řešit dlouhodobým skartováním, obraťte se na profesionály v oboru, kteří zvládnou skartovat všechny dokumenty, doklady i nosiče snadno a rychle, pro vás téměř bez práce.