Dovolenou můžete užívat kdekoliv, kde si usmyslíte. Někdo jede na dovolenou do zahraničí, do velkoměst, jiný zase k moři, kde bude odpočívat. Každý vidí ideál dovolené někde jinde a v něčem jiném. Dovolená v České republice toho má také hodně co nabídnout. Například takové okolí Máchova jezera doslova vybízí k dovolené, kde si užijete krásnou přírodu, relax, pohodu nebo výlety kamkoliv. Chcete vyrazit k Máchovu jezeru? Pak jistě hledáte to správné ubytování.

Moderní chatová osada

Přístřeší můžete najít například na elite-stare-spravy.cz což je moderní rekreační středisko, které disponuje moderně zařízenými chatkami, které disponují lednicí, takže budete ubytováni s veškerým komfortem. Navíc si užijete okolí a přírodu u Máchova jezera, což je ideální pro všechny. Ať už zde pojedete na dovolenou nebo jednoduše na prodloužený víkend, můžete odpočívat v přírodě, podnikat spoustu výletů nebo také vsadit na kulturní vyžití, které je zde velmi hojně zastoupeno po celý rok.

Staré Splavy a chatová osada Elite u Máchova jezera je skvělé místo, které přímo láká k pobytu zde. Budete mít zázemí, kam se po celodenním relaxu u jezera nebo celodenním výletě, uchýlit. K dispozici jsou pohodlně vybavené chatky. V areálu kempu najdete také společné sociální zařízení. K dispozici je ohniště, půjčení grilu. Co se týče jídla, můžete využít jídelnu spolu s barem. Zde je možnost zakoupit si polopenzi nebo také plnou penzi.

V areálu najdete také prolézačky, pískoviště nebo houpačky. V okolí také například minigolf, kolotoče, trampolína, loďky, šlapadla a mnoho dalšího. Dovolená či jen prodloužený víkend si tak můžete užít pohodlně a příjemně, ať už s přáteli, rodinou nebo blízkými. Máchovo jezero Ubytování zajistí, ať vám je příjemně.