V salonu vám zkušené a velice přitažlivé masérky rády dopřejí spoustu „erotiky bez výčitek“ – a to hned několika druhy masáží. Všechny ale mají něco společného – užijete si při nich vyvrcholení, jaké jste již dlouho nezažili. Předchází mu totiž dlouhá doba laskání, hlazení, masírování a napínání, až do úplného konce, kdy už to nebudete moci vydržet a prostě necháte své tělo, aby si dopřálo konečný orgasmus, na která budete ještě dlouho vzpomínat.

Sultan Soap Erotic Massage – aneb mýdlová masáž

Tenhle typ masáže je celý doslova zahalen v mýdle, v bublinkách a olejíčcích, které krásně kloužou po těle, jež je neustále v kontaktu s rukama masérky. Masáž začnete společnou sprchou, kdy si prohřejete tělo a připravíte jej na to, co se bude dít následovně.

Poté se totiž přesunete do příjemného pokojíčku, kde se kolem vás bude linout příjemná hudba, a ještě příjemnější vůně, která navnadí všechny vaše smysly na následující masáž. Při té vás svlečená masérka začne jemně laskat speciální žínkou, která dopřeje vašemu tělu peeling a tím ho dostatečně prokrví.

Když je vaše tělo připraveno, začne samotná masáž, která je prováděna pomocí mýdlové pěny. Tu na vás bude masérka nanášet mořskou houbou, při čemž můžete podmaňovat své smysly pohledem na nahé tělo masérky, kterou můžete dokonce i hladit – na hranicích, kde se jí můžete dotýkat se již domluvíte individuálně s masérkou na místě.

Nejpříjemnější na této masáži je, že masérka používá převážně metodu „tělo na tělo“, což ještě umocnění zážitek tím, že pěna napomůže klouzání, což vás nejvíce stimuluje k té poslední a nejpříjemnější části – samotnému vyvrcholení.

Přestaňte o takovém zážitku jenom snít a vyrazte do salonu Luxury, který vám nabídne tuhle a mnoho dalších forem erotických masáží a samozřejmě spoustu krásných masérek.