V dílně, garáži a okolo domu najdete mnoho kovových ploch, na kterých drží magnety. Zvětšete si držák na nářadí v dílně, ve skleníku nebo závěsné plochy v garáži. Využijte silné neodymové magnetické háčky a rozšiřte si kutilský ráj. Čtěte tipy.

Magnetické háčky s ukrytým silným neodymovým magnetem přicvaknete na plechové okapy, kovový zahradní nábytek, regály, zábradlí i na hlavy šroubů. Háčky využijete i doma, například na lednici, kovovou zárubeň nebo topný žebřík v koupelně.

Pro zvýšení odolnosti proti klimatickým vlivům jsou magnety poniklované, avšak venku je raději používejte jen krátkodobě.

Nerezové háčky seženete buď jednotlivě nebo ve výhodné 10dílné sadě. Sada obsahuje 10 silných neodymových háčků o třech rozměrech a různé magnetické síle.

5 tipů, jak využít magnetické háčky v garáži, dílně nebo na zahradě

1) Vyrobte si desku na nářadí do dílny. Na dřevěnou desku přišroubujte ploché spojovací úhelníky (seženete je ve větším hobby marketu) a k těm přicvakněte klasické nebo sklopné magnetické háčky.

2) Máte v dílně málo závěsných ploch pro nářadí a zahradní náčiní? Připevněte nerezové háčky ke kovové konstrukci polic a regálů.

3) V garáži přichyťte magnetické držáky na železnou konstrukci regálu a pověste na ně kabely, upínací pavouky a další předměty.

4) Nacvakněte magnetické háčky na kostru skleníku a zavěste motyčku, lopatku či vázací provázky.

5) Zhotovte si magnetický držák do altánu. Využijte silné neodymové háčky pro zavěšení květináčků, zahradní dekorace, zvonkohry k pozinkovanému okapu nebo hlavě velkého šroubu.

Magnetické háčky disponují velkou magnetickou silou, při jejich používání dávejte pozor. Magnety z neodymu nepatří do rukou dětem.

Využijte magnetickou sílu neodymových magnetů!