Malým firmám se příliš nevyplatí držet svůj vlastní vozový park. Pokud potřebují občas převézt nějaký materiál či zboží, je pro ně mnohem výhodnější vypůjčit si dodávku. Zapůjčení je výhodné i pro fyzické osoby. Největší předností při zapůjčení nebo pronájmu dodávky je skutečnost, že půjčovna dodávek platí provozní náklady, pojištění, sleduje termíny servisů a stará se o technický stav vozidel.

Další výhody

Půjčovna dodávek a minibusů CANIS PROTRADE s.r.o., která sídlí v Praze-Lahovicích, poskytuje i celou řadu dalších bezkonkurenčních výhod, ke kterým patří:

  • nejnižší cena za pronájem dodávek v Praze a Středočeském kraji
  • žádné omezení počtem najetých kilometrů
  • široká nabídka typů dodávek a mikrobusů k pronájmu
  • možnost volby krátkodobého i dlouhodobého pronájmu dodávek a mikrobusů
  • dokonalý technický stav všech vozidel

Exkluzivní výhody

Dodávku či mikrobus si můžete pronajmou i na cestu do zahraničí. Vozidla jsou vybavena satelitním a elektronickým zabezpečením. Zákazník má možnost zvolit i výhodné připojištění. Půjčovna nabízí také různé praktické doplňky usnadňující stěhování. K dispozici jsou i zabezpečovací prvky cenných věcí. Vedle těchto doplňků je možné si doobjednat i další vybavení, jako jsou dětské autosedačky a jiné.

Mikrobusy

Součástí služeb společnosti CANIS PROTRADE je i půjčovna mikrobusů. Zákazníkům poskytuje stejné výhody jako při pronájmu dodávek. Mikrobus se ideálním dopravním prostředkem k přepravě menšího počtu osob. Využít zapůjčení mikrobusu mohou například firmy k přepravě svých zaměstnanců do vzdálenější provozovny. Rovněž soukromé osoby si mohou mikrobus zapůjčit na cestu na dovolenou k moři, nebo v zimě na hory. K výhodám patří nejen garance nejnižší ceny nebo žádné omezení počtu kilometrů, ale také dálniční známka na české dálnice a v případě cesty do zahraničí i dálniční známka příslušné země.