Pokud se chystáte prodat či koupit automobil či dodávku, můžete se obrátit na autobazar nebo využít některý z inzertních portálů, kde se automobily a dodávky nabízejí či prodávají. V autobazaru naleznete nejen automobily osobní, ale i dodávky na prodej.

Výhody pro kupující

Pokud se rozhodnete pořídit si automobil přes autobazar, nabízí se vám hned několik výhod. Především máte na výběr větší množství značek a modelů v různých cenových skupinách, je tedy jen na vás, čemu dáváte přednost. Všechny automobily, které autobazary nabízejí, jsou prověřené a v dobrém technickém stavu. Můžete si také vyjednat různé možnosti financování.

Výhody pro prodávající

Pokud se rozhodnete prodat své auto, nabízejí se dvě možnosti. Jednou z nich je soukromá inzerce a druhou prodej přes autobazar. Obě možnosti nabízejí výhody a nevýhody, avšak prodej přes inzerát má více rizikových faktorů a může se zdát méně spolehlivý. Celá řada zájemců má k soukromým prodejcům menší důvěru a dává přednost ověřeným autobazarům. Bazar aut jim totiž nabízí celou řadu výhod. Především je to velký výběr prověřených modelů a značek a velmi lákavá je i nabídka různých možností financování nebo pojištění automobilu.

Nemusíte sami zajišťovat kompletní agendu, která je s prodejem automobilu spojená. Odpadá celá řada zbytečných jízd za potenciálními kupci, kteří ve finále váš automobil nekoupí. Také nemusíte věnovat čas, kdy čekáte vy na příjezd kupců.

Autobazar váš vůz vykoupí za stávající cenu a nemůže se stát, že budete čekat delší dobu, než se najde vhodný kupec, cena automobilu by zatím mohla klesnout. Peníze dostanete ihned a o vše ostatní se postará autobazar. Představu o ceně si můžete udělat podle průzkumu trhu, kde vidíte, jak se cenově pohybují modely shodné s tím vaším.

Pokud chcete, aby vše proběhlo hladce, obraťte se na prověřené autobazary, mezi něž patří i prodejauto.