Úklid domácností i úklid firem v Kolíně a okolí nabízí společnost Čas pro Vás, která vám skutečně ušetří mnoho cenného času i námahy. Firma disponuje spolehlivými pracovníky, kteří jsou proškoleni a prověřeni, aby odváděli profesionální práci. Používají moderní úklidovou techniku a ty nejkvalitnější čistící prostředky. Pro případ vzniku jakékoliv škody má firma sjednáno pojištění odpovědnosti a pojištění proti poškození majetku.

Co zahrnuje úklid domácnosti?

Objednat si můžete úklid domácností Kolín, ale také v Kutné Hoře, Čáslavi a v dalších městech a obcích Středočeského kraje. Firma Čas pro Vás nabízí jak jednorázové provedení úklidu domácnosti, tak pravidelné uklízení nebo generální úklid. Běžný úklid domácnosti zahrnuje mytí podlah, luxování koberců, stírání prachu, úklid kuchyně, koupelny a toalety. Součástí úklidu může být také praní a žehlení, čištění oken nebo péče o pokojové květiny.

Provádění úklidu ve firmách

Firmám, úřadům či institucím se vyplatí sjednat si pravidelný úklid s úklidovou společnosti Čas pro Vás, než zaměstnávat vlastní uklízečky, které firmu stojí větší náklady. Musí jim vyplácet mzdu, platit za ně sociální a zdravotní pojištění, nakupovat čistící prostředky a úklidovou techniku. To vše v případě smlouvy na pravidelný úklid odpadá. Úklid firem Kolín, Kutná Hora, Čáslav i zbytku Středočeského kraje lze objednat nejen pro administrativní prostory, ale i pro výrobní haly a sklady. Každá objednávka se řeší individuálně podle potřeb objednavatele. Kromě úklidových prací nabízí firma Čas pro Vás firmám, městům a obcím také profesionální zakládání nové zeleně, péči o travnaté plochy a okrasnou zeleň.

Úklid nemovitostí

Další službou je generální úklid nemovitostí před kolaudací, před předáním, před či po stěhování nebo po rekonstrukci. Těchto služeb mohou využít stavební firmy, developeři, realitní kanceláře i jednotlivci. Na místo se dostaví zástupce firmy Čas pro Vás, který na základě posouzení charakteru nemovitosti a rozsahu prací vypracuje cenovou nabídku.