Uvažujete o pořízení garáže? Garáž je velkou výhodou pro každého motoristu. Nechat auto po celý rok, aby odolávalo každému počasí, to není vhodný nápad a podepíše se to také na vzhledu a životnosti automobilu. Garáž umožní nejen ochranu vozu před povětrnostními vlivy, ale také třeba před zloději. Pokud po garáži toužíte, ale obáváte se náročných a drahých řešení, tak pro vás existuje řešení, které je nenáročné, velmi levné a má řadu výhod.

Proč vybrat plechovou garáž?

Jde o plechové garáže. Tento typ garáží je velmi populární a je stejně kvalitní jako zděné garáže, ovšem s tou výhodou, že jsou tyto garáže levné a rychle postavené. Jejich výrobcem je společnost StalConcept, která vám nabídne velmi pěkné garáže s cenou kolem deseti tisíc korun a to včetně dopravy a montáže. Můžete si tak zajistit garáž, která se stane dokonalou ochranou pro váš vůz a zároveň skvělou ozdobou pozemku. Garáž si totiž můžete pořídit v mnoha provedeních jak do vzhledu, tak i do velikosti, aby plně odpovídala vašim požadavkům.

Plechová garáž může mít sedlovou střechu, boční spád nebo zadní spád, může mít různé způsoby otevírání vrat a můžete si ji objednat v mnoha barevných provedeních. Barva garáže tak může korespondovat třeba s barvou vašeho domu. Různé barvy se nabízí v matném i lesklém provedení a skvěle vypadá i verze s imitací dřeva, ta se hodí ke všem typům nemovitostí a vypadá opravdu luxusně. Proč vymýšlet drahá a složitá řešení, když jsou plechové garáže snadno dostupné a levné Samozřejmě disponují velmi dlouhou životností a kromě garáže je můžete využít i pro celou škálu dalších účelů. Garáž se dá skvěle využít třeba i jako dílna, zahradní domek na nářadí, sklad a mnoho dalšího. Mít garáž je velkou výhodou a vy si ji nyní můžete zajistit doslova za pakatel a její realizace vám nezabere žádný čas ani práci navíc, pouze připravíte prostor pro umístění garáže, aby stála na rovném povrchu a byla správně podložena.