Stále více zejména menších firem, ale i běžných zákazníků využívá možnosti pronájmu vozidel, včetně dodávek. Tento způsob používání má celou řadu výhod. Firmy se nemusí starat o vlastní vozový park a platit své řidiče. Odpadají jim starosti s údržbou, úhradou provozních nákladů, sledováním servisních termínů a s pojištěním. Tyto výhody se pochopitelně týkají i jednotlivců. To všechno zajišťuje Půjčovna dodávek Ostrava, která působí pod názvem AutoRemi.cz, patří svými podmínkami mezi nejlepší nejen na Ostravsku.

Proč si půjčit dodávku?

Dodávka slouží k převozu nejrůznějšího drobného materiálu nebo zboží, či ke stěhování nábytku. Toho můžete využít v případě jednorázové potřeby přepravit cokoliv. Pronájem dodávek Ostrava nabízí také zapůjčení mikrobusu, přívěsného vozíku nebo stěhovacího nářadí. Dodávka neboli užitkové vozidlo je velice užitečným pomocníkem pro přepravu nábytku z obchodu, při stěhování, při zakoupení spotřebičů a potřebě jejich převozu domů. Hodí se také pro přepravu pracovních nástrojů jako jsou například zahradní sekačky, malotraktory či jiné menší stroje potřebné na stavbě rodinného domu nebo na zahradě. Pronájem dodávky je výhodným řešením také v případě poruchy vlastního vozidla.

Podmínky zapůjčení

Obvykle každého zajímá kromě jiných podmínek také cena. Ta se za pronájem dodávky či mikrobusu pohybuje již od 250 Kč za hodinu. Podmínkou zapůjčení dodávek Ostrava je předložení následujících dokladů:

  • Soukromá osoba: občanský průkaz, řidičský průkaz a složení vratné kauce (jistiny)ve výši 5.000,- Kč a k tomu půjčovné.
  • Firma: pověřená osoba předloží občanský průkaz, řidičský průkaz, živnostenský list, výpis z Obchodního rejstříku a složí vratnou kauci 5.000,- Kč + půjčovné.

Výhody zapůjčení dodávky

Půjčovna dodávek Ostrava disponuje kvalitním vozovým parkem, ze kterého si můžete vybrat značky Mercedes, Iveco a další. Pro přepravu více osob je skvělý Renault Trafic 6-9 míst Long. Všechna vozidla jsou průběžně obměňována a pravidelně servisována, takže jejich technický stav je perfektní. Po telefonické domluvě si můžete vypůjčit dodávku, minibus nebo přívěsný vozík kdykoliv, což je výhodné zejména v případě poruchy nebo nenadálé potřeby.