Hliníkové profily nabízejí celou řadu využití. S jejich pomocí ušetříte za výbavu pro své domácí mazlíčky, nebo vytvoříte užitečné zázemí pro své známé nebo klienty.

Nejen do interiéru

Výhoda hliníku? Vysoká odolnost tohoto materiálu. I po mnoha letech ve venkovních prostorách je hliník stále stejný. Zatímco železo je neustále nutné udržovat a chránit proti korozi, hliník nepotřebuje vůbec nic. Hliníkové profily jsou tak vhodné nejen pro stavbu vnitřních klecí, výběhů a voliér, ale také pro exteriérové použití. Snadno tak sestavíte působivé projekty. Který bude váš první pokus?

Voliéra

Máte na zahradě andulky, korely, nebo jiné exotické ptactvo? Rádi byste svým zvířatům dopřáli zázemí, které si skutečně zaslouží? Voliéra je první z projektů, do kterých se můžete pustit. Nebudete potřebovat nic víc než hliníkové profily, vhodný spojovací materiál, a pletivo. Budete vašemu ptactvu umožňovat také hnízdění? Nachystejte vše potřebné.

Výběh pro kočky nebo králíky

Bezpečnost našich zvířecích miláčků je pro mnohé z nás na prvním místě. I proto se místo volného pobíhání zaměřujeme na tvorbu bezpečného prostředí, kde by jim nehrozilo žádné nebezpečí. Venkovní výběh pro kočky nebo králíky je tak ideální možností, jak užitečně využít svůj volný čas. Už nebude hrozit, že by vaši milovanou kočičku srazilo auto.

Terárium

Doma byste si přáli mít větší prostor, ve kterém se bude vyjímat vaše zvířectvo? Díky hliníkovým profilům si můžete vytvořit i terárium. Stačí jen správně proměřit prostor a dát se do práce. Budete potřebovat také sklo, nebo vhodné pevné hliníkové pletivo.

Přepravka

Přepravka pro vaše zvířata je nutná pro každou návštěvu veteriny. Když máte vlastní přepravní box pro svého psa nebo kočku přímo v prostoru vašeho auta, můžete mnohem častěji brát své zvíře na výlety.

Už víte, co si vyrobíte jako první?