Ráda byste si v létě oblíkla Vaše oblíbené letní šaty, avšak nyní Vám do nich schází nějaké to kilo navíc? Nevadí, se Zdravou výživou Praha se můžete dostat do kondice dříve, než kdybyste se o to pokoušela sama drastickými dietami.

Díky Zdravé výživě Praha opět v dobré kondici

Zdravá výživa Praha je cestou, jak získat vysněnou postavu přijatelným způsobem. Ačkoliv spousta lidí si ještě dnes mylně myslí, že hubnutí lze docílit především snížením příjmu potravin či krutým hladověním, opak je pravdou. Naopak je potřeba vhodně upravit jídelníček tak, aby přesně odpovídal Vaším potřebám. Metabolismus každého z nás pracuje odlišným způsobem a to co vyhovuje jednomu, nemusí vyhovovat druhému. Jídelníček by měl být především vyvážený a zdravý. Díky Zdravé výživě Praha můžete zůstat zdravá a fit až do vysokého věku. S radostí si tak budete moci užívat důchodového věku a nebát se přitom sportovat jako za mladých let. Zdravou výživou posílíte rovněž energii a vitalitu.

Při problémech pohybového aparátu neváhejte kontaktovat fyzioterapii Praha 6

Centrum trvalého zdraví Cordeus však poskytuje také kvalitní fyzioterapeutické služby. Moderní fyzioterapie Praha 6 si dnes zakládá na pečlivém ošetření a snaze zahrnout obnovu a posílení pohybového aparátu. Zaměřuje se rovněž na mobilizaci kloubů, nápravu svalových disbalancí a nácvik pohybových stereotypů. U fyzioterapeuta v Centru trvalého zdraví Cordeus Vás nejprve čeká komplexní kineziologický rozbor držení těla, pohybových návyků a navržení postupů k odstranění blokád. Fyzioterapeutky při léčbě aplikují speciální techniky a autoterapii ve spojitosti s dalším vyšetřením pohybového aparátu. Využít můžete také nabídky zapojit se do dlouhodobějšího programu obnovy pohybové rovnováhy s odborným dohledem.