Tisk vizitek i letáků řeší mnoho lidí svépomocí, brzy však zjistí, že výsledná práce je nejen nekvalitní, ale i velmi nákladná. Proto se vyplatí tuto činnost přenechat zkušené firmě, která zajistí nejlepší možnou kvalitu a bezkonkurenční ceny, se kterými ušetříte. Jedním z výhradních specialistů je firma Abc tiskárna. Výroba a tisk vizitek je pro ni specializací, kterou se snaží neustále zdokonalovat a vyhovět stále náročnějším nárokům trhu.

Vizitka je neodmyslitelnou marketingovou součástí každého podnikatele a také vypovídá o něm samém. Musí obsahovat nejdůležitější údaje, tzn. jméno nebo název firmy a kontaktní adresu, telefonní číslo nebo e-mail. Firma umožňuje svým zákazníkům, aby v rámci své kreativity sami navrhli jedinečnou a originální vizitku, se kterou se odliší od konkurence a zaujmou pozornost zákazníků. Na výběr je pak velikost a druh papíru. Pravidlem se již stala skutečnost, že objednávky tisku vizitek bývají propojovány s objednáním tisku reklamních letáků a jiných propagačních materiálů dané firmy.

Letáky

Aby reklamní leták zaujal a spotřebitelé mu věnovali pozornost, je důležitá jeho kvalita, design a celkové provedení. Tyto požadavky plní Abc tiskárna, která navíc provádí tisk letáků levně, ale přitom vysoce kvalitně. Plně barevné reklamní letáky vypadají naprosto skvěle a přitom je jejich tisk levný již od nízkých objednaných nákladů.

Každý zájemce má možnost zvolit variantu letáku navrženého profesionálními grafiky, nebo může předložit svůj vlastní designový návrh. Výsledkem je pak leták, který bude odpovídat Vaší značce a bude vkusně propagovat Vaše výrobky či služby.

Samolepky

Jako reklamní prvek se samolepky uplatňují stále ve větší míře. Proto je výroba samolepek v Abc tiskárně jednou z priorit. Samolepka je nejčastěji na papíru nebo na plastové fólii, která je z jedné strany potištěna a z druhé strany opatřena lepicí vrstvou umožňující přilepení samolepky na povrch jakéhokoliv předmětu. Kromě reklamních účelů slouží samolepky i k označování zboží, jako etikety na lahve apd.

Abc tiskárna nabízí zákazníkům samolepky různých tvarů a vzhledů. Dokonce si můžete vymyslet jakýkoliv tvar, kterého tiskárna docílí díky velice přesnému ořezu. Tisk samolepek se provádí plnobarevnými hard-solventními inkousty zaručujícími stálost barev. Papírové samolepky jsou určeny do vnitřního prostředí, fóliové jsou omyvatelné a odolné proti vlhkosti. Proto jsou vhodné na auta, výlohy, stroje a povrchy jiných předmětů vystavených povětrnostním vlivům.