Nejen ženy, ale v posledních letech i muži mají touhu svému okolí příjemně vonět. Vůně, za kterou se člověk otočí, která ostatní zaujme, často stojí dost peněz. Ceny některých značkových parfémů se vyšplhaly do tisíců. Často platíme za samotnou značku, nikoliv však za vůni. Lze vůbec krásně a příjemně vonět a neutratit závratné částky za značkové parfémy a toaletní vody? K naší radosti to jde.

Voňte svému okolí

Chcete zažít ten pocit, když projdete a ostatní se za vámi otáčí a zhluboka se nadechují a s neskrývaným obdivem chválí váš parfém? Nemusíte utrácet tisíce a dosáhnout takového výsledku. Kvalitní alternativy parfémů, kde platíte z vůni a ne za značku seženete i u nás. Inspiraci čerpáme z nejprodávanějších parfémů luxusních značek. K výrobě parfémů jsou použity kvalitní vonné esence dovážené z Francie.

Jak vůni aplikovat

Pokud imitaci vůně správně aplikujete, bude aroma intenzivnější a vydrží vonět po celý. Parfém či toaletní vodu nastříkáme vždy tam, kde cítíme svůj tep. Po stranách krku, na vnitřní straně zápěstí a v jamce předloktí. Navoněné místo nejprve namažte trochou mastnějšího krému nebo tělového mléka. Oboje bez vůně, postačí i obyčejná vazelína. Do mastnější kůže se nejen náš levný parfém rychleji vstřebá a vůně luxusu vás bude provázet po celý den. Parfém krasně provoní i vaše vlasy, ale s tím opatrně. Parfém vám vlasy vysuší. Navlhčením na navoněného místa parfém znovu rozvoníte. Není potřeba se několikrát za den stříkat. U parfémů platí, že méně je někdy více.

Jak vůni uchovat

Nechte parfém nebo toaletní vodu ve svém šatníku nebo skříni mezi oblečením. Tma prodlouží jeho životnost a oblečení získá jemný nádech vaší oblíbené vůně. Nikdy ho nenechávejte na přímém slunci a ve velkém horku. Vůně se může vypařit, zkazit nebo úplně změnit. Když parfém změní barvu nebo konzistenci, vyhoďte ho.