Chystáte oslavu narozenin nebo byste rádi pozvali kamarády na zahradní párty? Pravděpodobně se neobejdete bez zásob ovoce a zeleniny. Především čerstvá zelenina a ovoce je charakteristická šťavnatou chutí, avšak co se týče trvanlivosti, budete nejvíce spokojeni s gastro balením ovoce od společnosti Bassta.

Příjemné osvěžení při konzumaci ananasů

Společnost BMC Brno je předním dodavatelem velkogramážních balení dovážených především ze Španělska. Pro potraviny z této části Evropa je typická jedinečná chuť, kvalitní balení i příznivá cena. Jen těžko byste hledali na internetu i v místě Vašeho bydliště prodejnu, kde najdete velké množství kvalitních potravin na jednom místě za takovou cenu. Vybírat můžete z pestré nabídky krájených i celistvých druhů ovoce a zeleniny. Osvěžení již při prvním kousnutí do ananasu přináší především moučníky a dezerty připravené z ananasu. V parných letních dnech si mohou Vaši hosté pochutnat nejen na ananasových sladkostech, ale také kompotech či zmrzlinových pohárek obohacených právě o zmíněný druh ovoce.

Co ještě najdete v nabídkovém katalogu společnosti BMC Brno?

Z nabídkového katalogu společnosti BMC Brno můžete objednat také konzervované broskve. Ty mají nejen svou nezaměnitelnou sladkou chuť, ale také jsou velmi zdravé. Broskve totiž obsahují vyvážené množství provitaminu, betakarotenu, vitaminů skupiny B, vitaminu C a E. Jsou také zdrojem draslíku, hořčíku a vlákniny. Jen málokterá oslava se obejde bez kvalitního alkoholického nápoje. Na přípitek můžete hostům nabídnout španělské víno Old Porter. Koupit jej můžete zde katalog.bmcbrno.cz/old-porter-13.html. Víno si zamilujete pro jeho sladkou, jemnou a plnou chuť s komplexní vůní rozinek, tónů dřeva a jemného kouře. Použít jej můžete jako digestiv nebo aperitiv.