Na online tisk vizitek a různých reklam se specializuje společnost Abc tiskárna. Tuto výrobu se snaží neustále zdokonalovat, přispůsobovat současným moderním požadavkům na reklamu a vyhovět tak stále náročnějším požadavkům trhu. Na portálu Abc tiskárny si můžete objednat tisk vizitek či reklamních bloků, které se vyznačují provotřídní kvalitou digitálního, ofsetového i velkoformátového tisku.

V regionálním i celostátním měřítku vyrábí tato tiskárna za bezkonkurenčně nízké ceny a doba vyhotovení u většiny produkůt je do 48 hodin. Objednané výrobky jsou dodávány levně prostřednictvím PPL nebo Zásilkovny a při objednávce nad 3 tisíce Kč je doprava dokonce zdarma.

Vizitky

Bez vizitek se dnes žádný podnikatel neobejde. Tyto malé kartičky se staly neodmyslitelnou součástí marketingu každé velké i malé firmy, stejně tak každého řemeslníka. Vizitka je především zdrojem informací, jako název firmy nebo jméno podnikatele a přesný kontaktní údaj. Pokud si potrpíte na vysokou kvalitu a krásný design, svěřte tisk vizitek skutečným odborníkům, kteří pracují v Abc tiskárně v Chotovicích. Vizitkou z Abc tiskárny učiníte příjemný dojem na potencionální zákazníky a každého utvrdíte o své úspěšnosti. Očekávaného efektu dosahuje tato tiskárna použitím vysoce kvalitních papírů. Obvykle jsou objednávky tisku vizitek propojeny s objednávkou tisku reklamních letáků pro objednatele, nebo propagačních materiálů.

Další reklamní produkty

Abc tiskárna vyrábí také samolepky, které se těší velké oblibě. Samolepky je nejčastěji na papíru nebo na plastové fólii, která je na jedné straně potištěna a na druhé opatřena lepicí vrstvou. Samolepky nejsou pouze reklamním materiálem, ale slouží také k označování zboží, jako etikety na lahve a podobně. Vedle tradičních kulatých a elipsovitých tvarů si zákazník může vymyslet jakýkoliv tvar, který tiskárna vytvoří díky naprosto přesnému ořezu.

Vyhledávaným produktem ze strany firem či reklamních agentur jsou lepené reklamní bloky na psaní poznámek. Abc tiskárna používá papír prvotřídní kvality a zákazník si může vybrat z nabídky libovolné grafiky a ze tří základních formátů. Jedná se o kancelářský formát A4, praktický A5 a menší A6. Zvolit můžete také počet listů, a to 25, 50 a 100.