PULZE je elektronický přístroj, který se vám vejde klidně do kapsy u kalhot. Na český trh se dostal poměrně nedávno, ale i přes to se těší u většiny uživatelů velké oblíbenosti. V tomto článku se společně podíváme na vše, co byste měli vědět, než si toto moderní zařízení pořídíte.

Z čeho přístroj vlastně je?

Přístroj musí být po technologické stránce precizně vyřešen, aby splňoval všechny bezpečnostní požadavky a zároveň se snadno udržoval. Součástky tak bývají následující:

  • Baterie: Ta se dobíjí pomocí přidruženého kabelu.
  • Nahřívací trn.
  • On/off tlačítko: Pomocí tlačítka se ovládají veškeré funkce.
  • Tyčinka na čištění.
  • Prázdná komora na náplň.

Jak ho správně ovládat?

Obsluha zařízení je skutečně velmi jednoduchá, a tak ji zvládne i někdo, kdo se nepovažuje zrovna za rozeného technika. PULZE se totiž dá ovládat pomocí jednoho tlačítka, které je umístěné na jeho boku. Snadno probíhá i čištění, a to díky speciálnímu vybavení, obsaženém v každém původním balíčku – tyčince a černému válečku. Tyčinku vespod přístroje k čištění zvolíme, pokud máme uvnitř zařízení pouze drobné nečistoty či zbytky náplně. Váleček pak použijeme za účelem hloubkového čištění. (To se doporučuje po uběhnutí dvaceti cyklů). Díky tomu udržíte veškeré příslušenství v perfektním stavu, zkrátka jako nové.

Vybere si opravdu každý

PULZE nabízí hned několik unikátních designových možností. Do vkusu se tak trefí skutečně velkému množství uživatelů. Tvarově připomíná drobné pouzdro, je hladký a velmi skladný. Neinvazivně působící LED kontrolka umístěná zvenku pak informuje uživatele o spotřebě baterie. Koupit si zájemci mohou hned několik barevných typů. Ať už tedy máte rádi decentní utlumené barvy, nebo preferujete spíše zářivé odstíny a lesk, rozhodně nebudete ze sortimentu zklamaní.

Jen tak se nevybije

Baterie, kterou moderní přístroj disponuje, má skutečně výdrž. Zvládne až 25 cyklů na jedno nabití. Po zapojení přes USB kabel do elektřiny, stejně jako například u vašeho telefonu nebo notebooku, se pak energie rychle vrátí. Nikdo tak nemusí čekat věčnost, než se zařízení dá znovu použít. Průměrně jde o hodinu a půl času, což v poměru k výdrži rozhodně není moc.

Autor: Elena Gottfried