Zamilovali jste se do kabelky výrazné barvy, ale bojíte se, že ji nebudete umět správně kombinovat? S těmito tipy se výrazných kabelek bát nemusíte. Uvidíte, jak třeba takové žluté nebo zelené kabelky rozzáří celý váš outfit.

Kabelka jako nejvýraznější doplněk

Úplně nejjednodušší způsob, jak nosit barevnou kabelku, je nechat ji vyniknout. A toho docílíte jednoduchým oblečením v neutrálních barvách, které kabelku „nepřekřičí“. Fungovat budou i jednoduché džíny nebo černé kalhoty v kombinaci s topem v krémové barvě nebo outfit v kontrastní barvě oproti kabelce.

Kabelka a boty

Máte chuť trochu experimentovat? K výrazné kabelce si obujte podobně výrazné boty. Rozhodně nemusí být ve stejné barvě a stylu jako kabelka, právě naopak. Rozdílné doplňky vytvoří zajímavý kontrast. Nezapomeňte, že zbytek oblečení by měl být neutrální a méně výrazný.

Jak sladit barvy a vzory?

Pokud máte zálusk na kabelku v neonovém provedení, vezměte si k ní tmavší oblečení. Jedině tak totiž zářivá barva opravdu vynikne.

Někdy je vhodné i výrazné dámské kabelky barevně sladit s oblečením, pak si ale musíte být jistí v módních kramflecích. Například ke žluté kabelce můžete obléknout kabát ve stejné barvě a odstínu nebo si vzít stejně barevnou sukni. Zbytek oblečení už by měl působit kontrastně – nic nezkazíte například černou barvou.

Pokud má vaše vysněná barevná kabelka nějaký vzor, nebojte se ho zkombinovat s jiným, odlišným vzorem. Například puntíky s proužky, čtverce s kytičkami… Záleží na vaší fantazii, kreativitě a odvaze.

Pastelové kabelky

Necítíte se na křiklavé barvy, nebo by to pro vás byla moc velká změna? I malé krůčky se počítají. Kompromisem jsou módní kabelky v pastelových barvách. Nemusíte se obávat, že by výsledný look působil nesourodě, ani že byste je zkombinovali s nevhodným oblečením.

Nemáte svou barevnou kabelku ještě vyhlédnutou? Napravit to můžete na Blaire.cz, kde najdete široký výběr dámských kabelek všech barev, tvarů a velikostí.