Potištěné tričko je jedním z nejpopulárnějších kusů oblečení. Díky jejich rozmanitosti si je zamilují všechny ženy. Ukažte svůj styl v roce 2020.

Trička s potiskem nevycházejí z módy, neustále se mění, takže si můžete každou novou sezónu užít jejich nové vydání. Oblékněte trička s potiskem, které lze snadno kombinovat s jakýmkoliv oblečením. Navíc se můžete pomocí potisku vyjádřit k nejrůznějším tématům či ukázat svou aktuální náladu.

Tématika filmů a seriálů

Tato tištěná trička najdete téměř v každém obchodě s tričky, například na trickovy.cz, ale můžete si je nechat vyrobit i na míru. Široký výběr najdete v obchodech snad ve všech oblíbených módních obchodech. V této sezoně je noste s džínami, k sukni i teniskám. Co na tričku budeme nosit nejraději? Oblíbené jsou filmy a seriály, komiksoví hrdinové a hrdinky, včetně animáků.

Potisk oblíbených kapel a zpěváků

Nejen metaloví nadšenci nosí na svých tričkách potisk oblíbených kapel. V roce 2020 si můžete na sebe obléct jakékoliv triko s potiskem. Pokud chcete vyjádřit lásku k milované kapele, oblékněte si tričko s potiskem. Zkuste si to opravdu vybrat podle svého hudebního vkusu, aby vám vyhovovalo na 100 %. Nemusíte si oblékat něco jen proto, že je to v módě. A ještě víc, je-li to tričko s potiskem se silným sloganem. Co k němu zvolit? Oblíbené džíny a jednoduché, klasické boty.

Nápisy

Tričko s potiskem v podobě nápisu vám umožní vyjádřit se, ale ukázat i svou náladu nebo chuť. Stále více značek se rozhodlo vyrábět tento univerzální šatník na trhu. Důležité je, že jej nemusíte nosit výhradně pro sport. Funguje také skvěle jako doplněk k jednoduché i skládané sukni a teniskám. Široký výběr vás omezuje pouze vaší fantazií.

Vtipný potisk

Nemusíte pouze ukazovat vaši aktuální náladu. Zkuste si vybrat na míru triko s vtipným potiskem, které si vezmete třeba do kina nebo na cvičení. Můžete si s přáteli koupit všichni stejné. Trika s potiskem jsou jednobarevná, můžete je tak sladit s výraznější barvou šortek, sukně či kalhot. Klasikou jsou džíny a tenisky nebo balerínky.

Zvířecí motivy

V tričku s potiskem se zvířecími motivy budete jistě za hvězdu, stačí jej správně zkombinovat s dalším oblečením a doplňky. V jednoduchosti je krása, takže to rozhodně nepřehánějte s barvami.