Hledáte zajímavou atrakci pro akci, jejíž program máte na starosti? Pak věřte, že nezapomenutelný zážitek na potemnělé noční obloze nabízí dronová show. Nabízí ji společnost MAGIC DRONES s.r.o. v České republice a na Slovensku. Jejich osvětlená dronová show se dokonce objevila i na zahajovacím ceremoniálu Mistrovství světa ve veslování 2022.

Možnosti dronové show

Světelná dronová show nabízí nezapomenutelný zážitek pro malé i velké diváky. Jedná se o dechberoucí světelnou show, kterou zprostředkují osvětlené drony. Na obloze se jich objevuje různý počet. Může jich být dokonce až 200 naráz. Záleží na to, co si vyberete. Drony se pohybují ve výšce 120 metrů a vytvářejí v ní synchronizované letecké formace a důmyslné choreografie.

Show je vždy předem naprogramovaná a během večera si můžete objednat několik různých formací. Co všechno drony zvládnou? Vykreslí tvary, postavy, nápisy, obrazce číslovky a dokonce i animace. Celá show může být doprovázena hudbou, dalšími světelnými efekty, tichou pyrotechnikou nebo laserovými efekty. Uvidíte ji ze vzdálenosti delší, než jeden kilometr a to díky úžasné světelné expozici, která dokonale projasní potemnělou oblohu svými mnoha barvami.

Jednotlivé přelety lze zrealizovat opakovaně.

Kdo si může show objednat?

Kdokoli. Mohou to být města nebo obce, firmy a organizace pro představení svých nových výrobků či služeb nebo podporu firemní identity, reklamní nebo umělecké agentury. Show je ideální doplněk pro hudební festivaly, sportovní akce nebo kulturní a společenské události. Je originálním překvapením i na soukromých oslavách. Dokonale zastoupí ohňostroj, bývá považována za jeho zelenou alternativu, neboť je ohleduplná k životnímu prostředí, které neruší hlukem a neznečišťuje jej.