Elektrický vůz Tesla nabízí sílu, dynamiku a komfort. Je to automobil temperamentní, tichý a moderní v každém směru. Chcete zjistit, jak se v takovém automobilu jede? Pak využijte pronájem tesly, který si můžete objednat na webu pujcovna-tesla.cz.

Jaké typy vozidel si můžete zapůjčit?

Půjčovna nabízí hned tři modely

    • Tesla S P85D – limuzína s temperamentem supersportu

Poskytuje dostatečně velký vnitřní prostor. Zaujme vás svým unikátním designem. Disponuje skvělou jízdní dynamikou a intuitivním a rychlým ovládáním.

    • Tesla X P100D – komfortní SUV s křídly

Na první pohled zaujmou atraktivní výklopné křídlové dveře, velké panoramatické čelní sklo nebo velký vnitřní i zavazadlový prostor. Pohodlné sezení nabízí až sedm míst v interiéru a na škodu nejsou ani úžasné zrychlení nebo skvělé jízdní vlastnosti.

    • Tesla 3 Long Range – tichý a elegantní dravec

U tohoto modelu se můžete těšit na minimalistický interiér, velký displej s intuitivním ovládáním, bohatou výbavu a dynamiku.

Neváhejte a vyzkoušejte

Vozidlo si může půjčit kdokoli. Podmínkou je věk 21 let a řidičské oprávnění alespoň jeden rok. Osoba může být právnická nebo fyzická. Půjčuje-li si automobil osoba právnická v zastoupení, je potřeba, aby doložila výpis z obchodního rejstříku a plnou moc ověřenou notářem.

Pro zapůjčení je také potřeba doložit občanský a řidičský průkaz, podnikatelé navíc dokládají živnostenský list. Nutností je vratná kauce a samozřejmě výše půjčovného, která se odvíjí od konkrétního modelu a počtu dní. Cena pronájmu zahrnuje zaplacenou silniční daň, platné povinné ručení a dálniční známku. Můžete si sjednat i připojištění TopSafety™. To poskytuje asistenční službu 24 hodin denně.

Vozidlo vám bude předáno po připsání kauce na účet pronájemce.