Bolest není čistě fyzickým příznakem, někdy může vlastnit i hlubší význam, než si myslíte. Ne všechno se vyléčí tradičními léky. Pokud prožíváte zvýšenou emocionální zátěž nebo dokonce na chvíli ztratíte sami sebe – použijte krystaloterapii jako doplňkový nástroj k jiným životním cestám. I do toho nejtemnějšího koutu, lze přivést světlo.

Kameny proti bolesti

Jantar vypadá jako pomeranč zalitý pryskyřicí. Má velmi hřejivou záři, což je velmi příjemné. Mimo jiné je také bohatý na kyselinu jantarovou a působí přirozeně proti zánětu. Pomáhá léčit od artritidy a bolesti zubů až po namožené svaly a bolesti zad.

Jantarové korálky jsou také pomocníkem při prořezávání dětských zoubků, protože pomáhají zklidňovat dásně. Nicméně jantar je všeobecně kamenem i pro dospělé jedince. Kdo jej nosí blízko svého těla, podporuje vstřebávání kyseliny jantarové. V konečném důsledku to znamená, že přináší okamžitou úlevu od všech stínů zánětlivé bolesti.

Krvavý kámen neboli heliotrop je považován za kámen bojovníka. Je krásným polodrahokamem, jenž uzdravuje krev. Tento klenot kořenové čakry stimuluje krevní oběh. Ať už trpíte premenstruačním syndromem, potřebujete posílit orgány nebo chcete podpořit hojení a ulevit si od bolesti, je pro vás krvavý kámen tím pravým „ořechovým“.

Howlit je kámen křídově bílé barvy. Je měkčí, než ostatní kameny, v porovnání asi jako mořský útes. Uklidňuje tělo a duši. Dokáže vnést rovnováhu do vysoce stresových situací a zajistí, že váš nervový systém nebude pracovat na plné obrátky.

Uvolňuje svalové napětí a vy se tak můžete ponořit do léčivého spánku. Používá se k podpoře endokrinního systému. Uklidňující vibrace do vás vstoupí, když ho budete nosit blízko své pokožky, stejně jako růženín (oba tyto kameny jsou spojovány se srdeční čakrou). Nastudujte si více na https://www.magieprirody.cz/