Hlavní období venkovních stavebních prací, při kterých se uplatňuje stavební mechanizace, pomalu končí. Ovšem zima je pro mnohé majitele stavebních firem příležitostí, aby si obnovili svůj strojový park. Výhodně nakupovat stavební techniku mohou u firmy Norwit s.r.o., která má své sídlo v Poděbradech. Tento prodejce může nabídnout v kategorii strojů a nástrojů vysoce kvalitní a spolehlivé výrobky, které mohou stavební firmy využívat při své každodenní profesionální činnosti.

Výhradní zastoupení

Společnost Norwit je výhradním dodavatelem zejména špičkové hutnící techniky Light Equipment BOMAG. Tuto značku zastupuje na území České republiky a příslušnou stavební techniku rozváží zákazníkům po celé ČR ze svých poboček. V Čechách je to Písková Lhota u Poděbrad a na Moravě Pustiměř v okrese Vyškov.

Nejen prodej

Samozřejmou a nedílnou součástí prodeje, který společnost Norwit v Česku zajišťuje, je servis stavební mechanizace. Tento široký pojem zahrnuje zejména pravidelnou kvalitní péči, kterou Norwit věnuje všem výrobkům před jejich prodejem. V rámci prodeje a předání stroje zákazníkovi pracovníci společnosti připraví stroj k použití, předají zákazníkovi veškerou dokumentaci a provedou zaškolení obsluhy, která bude stavební mechanizaci používat. Servis však nekončí prodejem stroje, neboť Norwit.cz zajišťuje garanční prohlídky, záruční a pozáruční servis, poradenství a také prodej náhradních dílů, doplňků, příslušenství stavební mechanizace a další spotřební materiál pro stroje všech značek, které má společnost Norwit.cz ve svém sortimentu.

Další služby

Jednou z dalších služeb, která je pro mnohé stavební firmy velice výhodná, je pronájem stavební techniky. Spolu s prodejem a servisem tvoří půjčovna strojů kompletní nabídku profesionální stavební mechanizace a služeb v rámci ČR. Půjčovna společnosti Norwit pronajímá převážně stroje od svých dodavatelů. Pro zákazníka je velice výhodná možnost vyzkoušení příslušného stroje. Zárukou kvality a spolehlivosti veškeré pronajímané stavební mechanizace je pravidelný servis.