Zvažujete rozšíření sortimentu služeb ve Vašem pneuservise? Obohaťte jej o bezkontaktní automyčky od společnosti BKF CarWash. V portfoliu této společnosti bkfcarwash.cz najdete hned dva typy nejvíce pořizovaných automyček v současné době. S automyčkami od společnosti BKF CarWash můžete rozšířit sortiment Vašich služeb a současně zmodernizovat Vaše podnikání.

Portálová automyčka i pro náročné klienty

Portálová automyčka se postará o uspokojení služeb i těch nejnáročnějších klientů. Oblíbí si ji především ti, kteří se vrací rádi na mytí aut stále na stejné místo. Portálová automyčka je vybavena pokročilejším technologickým řešení. Možná Vás překvapí, že také portálové automyčky disponují přístupem k řídící jednotce přes internet. Samozřejmostí je u portálové automyčky také ochrana před korozí. Jsou totiž pozinkované galvanickým zinkem. Portálová automyčka má tři samostatně ovládané kartáče pro bezkontaktní mytí. Tyto kartáče umožní perfektní očištění karoserie i na každé místo na autě. Dokonalost portálové automyčce přináší vysouvací dvojité trysky pro ostřik odvápněnou vodou se sušičkou pro efektivní vysoušení. Jen díky tomu je možné karosérii auta vysušit tak, aby bylo auto bez bílých skvrn a šmouh. Portálová automyčka se postará o dokonalou očistu nejen karoserie, ale rovněž ráfků a poklic.

Modulové automyčky jako doplňková služba již vzniklého podnikání

Další volbou jsou modulové automyčky. Také ty jsou jako stvořené do lokalit s malým a středním provozem. Jako ideální se jeví především pro menší obce, které nejsou tak často vystaveny velkému přetlaku zájemců o mytí aut. Naopak do těchto lokalit se velmi často opakovaně vrací stejní uživatelé automyček. Modulové automyčky lze použít také jako doplňkovou službu do již vzniklého podnikání. Mohou se tedy stát skvělým doplňkem pneuservisů, technických stanic, nejrůznějších venkovských a maloměstských provozoven či čerpacích stanic. U BKF CarWash si vybere skutečně každý. Staňte se také Vy spokojeným zákazníkem společnosti BKF CarWash.