Proč se do bitvy vždy chodilo s brněním? Přeci proto, aby se předešlo nepříjemným zraněním a aby případná zranění měla co nejmenší následky. Práce se sice s bitvou srovnávat nedá, ale přesto u ní hrozí celá řada rizik, která si už ani neuvědomujeme. Stačí jeden okamžik a váš život se ze dne na den zcela změní. Chránit se při práci je velmi důležité a ačkoliv mohou ochranné pracovní pomůcky snižovat pohodlí, zvýšíte s nimi bezpečnost a snížíte rizika úrazu. Většinu lidí někdy potká „den blbec“, buďte na takový den řádně připravení, pomůže vám v tom značka uvex, od které můžete pořídit celou škálu vysoce kvalitních ochranných pomůcek.

Komfort ruku v ruce se stylem a ochranou

Ochranné pomůcky nemusí být nepříjemné na nošení a už vůbec nemusí špatně vypadat. Uvex nabízí špičkové ochranné pomůcky, které jsou anatomicky tvarované a příjemné na nošení. Často s nimi zapomenete, že nějaké pomůcky vůbec nosíte. Také vypadají velmi moderně, takže se za ně rozhodně nebudete muset stydět, naopak vám je mnoho ostatních pracovníků bude závidět.

Jelikož strávíme prací podstatnou část života, je důležité se cítit příjemně a pohodlně, proto si můžete vybírat ochranné pracovní oděvy, které vypadají stylově, jsou příjemné na nošení a dokonale vás ochrání. Stejně je myšleno i na pracovní obuv, je vyráběna tak, abyste mohli být celou směnu na nohou a netrpěli otlačenými nohami nebo bolestmi zad.

Často se zapomíná na ochranu smyslových orgánů, tedy sluchu a zraku. Pokud pracujete v nadměrném hluku, je vhodné si vždy sluch chránit, aby nedošlo k jeho trvalému poškození. Primárně byste však měli chránit svůj zrak. S jeho ochranou vám pomohou ochranné brýle uvex. Jsou anatomicky tvarované, takže vám nebude připadat, že vůbec nějaké nosíte, navíc skvěle vypadají. Jestliže jste měli v minulosti problém s tím, že se vám brýle mlží, pořiďte si Straničkové brýle uvex pheos cx2, které jsou s povrchovou úpravou uvex supravision extreme, která zabrání zamlžení. Inspirujte se kompletní nabídkou na Uvex-safety.cz a zajistěte si práci řádnou ochranu.