Abyste mohli začít řídit motorku, je nutné získat patřičné řidičské oprávnění. Jednou z možností, jak toho dosáhnout, je přitom absolvování týdenního kempu. Díky němu se naučíte všechny teoretické i praktické dovednosti. Jak to funguje?

Jak autoškolový kemp probíhá?

V případě autoškoly Přijďte se projet probíhá týdenní autoškolový kemp zábavnou a nenásilnou formou. Po dobu prvních dvou dnů se účastníci naučí motorku ovládat na nezpevněném povrchu na trati, která se nachází v Šiklově mlýně. Při výuce se přitom využívají elektrické trialky, lehká endura, hobby trialky se sedátkem i kompletní řada GS od BMW. 

V dalších dnech přichází na řadu jízda na okruhu ve Vysokém Mýtě, kde se každý naučí bezpečně ovládat motorku na asfaltu. A na závěr se pilují veškeré detaily. Na většinu kurzů přitom přijíždí i Martin Matějíček, což je mistr republiky v trialu. A také Martin Krátký, který je mistrem Evropy ve stuntridingu. 

Díky intenzivní výuce si velmi rychle osvojíte všechny potřebné dovednosti k bezpečnému řízení motorky. A odcházet budete plní zážitků.

V čem je jiný než klasická autoškola?

V autoškole budete ve většině případů jezdit na klasické silnici. To je sice fajn, pravdou ovšem zůstává, že nezpevněný terén vám dá vždy mnohem více. Navíc je zde nižší riziko případného úrazu. Díky tomu, že na kempu probíhá výuka formou her a zábavy, odchází účastníci nadšení. A jednotlivé znalosti si mnohem lépe zapamatují. 

Jízda na klasické silnici pochopitelně nechybí. Účastníci se na ni však dostávají až tehdy, kdy si motorku osahají v náročnějším terénu. 

Více informací najdete na www.prijdteseprojet.cz.