Přemýšlíte nad tím, jak rozvášnit každého muže? Nebo alespoň toho vašeho? Oblečená, přesto nahá – kouzlo jako z pohádky. Zahalte své křivky do jemné síťoviny, která schová jen minimum, ale přesto bude váš protějšek nucen zapojit svou fantazii.

O co vlastně jde?

Pokud vám název bodystocking nic neříká, neklesejte na mysli. Věřte, že nejste jediní, i když se jedná o obleček s dlouhou historií, v České republice zase tak známý není. Zjednodušeně lze říct, že je to erotické prádlo připomínající celotělové punčocháče. Některé mohou svým vzhledem připomínat overal z rybářské sítě.

Erotické prádlo nemusí být vždy spojované s vulgaritou

Dokáží však být velmi rafinované a smyslné, či dokonce elegantní. Ženy po celém světě na bodystocking oceňují především pocit zpevnění. Pomůže vytvarovat postavu, zdůraznit křivky a vyvolat tak nekončící erotické představy vašeho protějšku. Výhodou je i široká škála barev, ve které si toto erotické prádlo můžete pořídit.

Overaly jsou rozlišné i svým zpracováním od těch jednodušších, až po ty propracované do posledního detailu. Některé jsou opatřeny otvorem, jiné se pyšní rafinovaným zapínáním v oblasti prsou, či šňůrkovým zavazováním za krkem, jež oceníte při svádění svého partnera.

Za padnoucí šaty šla bych světa kraj

Samotnou kapitolou tvoří bodystocking minišaty. Ty zformují vaši postavu a zároveň podtrhnou vaši vnitřní sexuální bohyni. Jsou smyslné, odvážné a neskutečně přitažlivé. Je jasné, že v těchto šatech bude váš protějšek vaším otrokem. Jejich výhodou je oblékání, které je jednoduší než u klasických celotělových punčoch.

Vyzkoušejte bodystocking na vlastní kůži. Udělejte si radost a pozvedněte svoje sebevědomí. Objevte jeho přednosti a donuťte svůj protějšek Vám padnout k nohám! Je tím pravým okořeněním každého vztahu.