Malířství Praha
Malířství Praha

Náš tým je souborem odborníků na všechny druhy malířských prací ve všech druzích pokojů. Budeme vás ochotně provázet celým procesem krok za krokem od přípravy po úklid. Na základě vašich představ a vize s vámi vybereme konkrétní odstíny i varianty barevných kombinací dle vašich představ.

Malíř pokojů Praha barvy buď použije barvy od výrobce, nebo je ručně namíchá dle potřeby na místě. Naše zkušenost s oběma druhy provedení je dlouholetá a naše lidi v tomto ohledu nemůže nic zaskočit.

Technika dle účelu

Naše možnosti kromě barev nezahrnují jen klasické malování válečky ( i když je také používáme). Malířství Praha zvládá tradiční i méně obvyklé techniky, díky kterým vytváříme mnohem více kombinací než je běžné. Docilujeme tím velmi atraktivního spektra výsledků uvnitř i vně při stálém zachování špičkové kvality práce.

Sem patří kupříkladu batikování, linkování, tupování, reliéfní povrch, plastická omítka a jiné dekorace. Součástí procesu je samozřejmě možnost štuku nebo stěrky, stejně jako oprava povrchu pomocí tmelu a další drobné úpravy přímo na místě.

Barvení začíná u barvy

Cílem malování interiéru nebo venkovní plochy je, aby nátěr vydržel co nejdéle a odolal všem negativním vlivům. Tedy aby se za měsíc nemuselo malovat znova, ale vydrželo to aspoň několik let.

To je přesně důvod, proč spolupráce s malířstvím Praha začíná pečlivou konzultací s klientem na místě. Zjišťujeme veškeré náležitosti, potřeby a rizikové faktory prostoru a za jakých podmínek bude následně fungovat. V závislosti na obdržených informacích pak naši lidé navrhují konkrétní techniky, postupy a typy barev, které použijeme.

Mezi možnostmi jsou omyvatelné barvy na latexovém základu, plastické nátěry pro vnitřní i vnější omítky, barvy s hliníkovým základem nebo penetrační nátěry. Jde samozřejmě jen o stručný výčet spektra našich možnosti, jak docílit co nejlepšího výsledku v každé situaci.

Zřetel na detaily vždy a všude

Malování není jen o prostém natření nějakého povrchu. Vyžaduje komplexní přípravu a stejně pečlivý úklid po dokončení. Pro hladké provedení nového nátěru je třeba původní povrch připravit – strhat tapety, oškrábat původní povrch nebo obrousit zdi. To všechno se odehrává také za asistence bytového architekta.

Malování nevyhnutelně špiní okolí a ani malířství Praha se tomu přes svou zkušenost nevyhnout. Před samotným procesem zajišťujeme odstavení nábytku, přesun spotřebičů a přikrytí všechno kvalitním materiálem pro prevenci průniku barev dovnitř. Po dokončení nové malby dáváme všechno zpátky na místo, likvidujeme sami použité obaly a kompletně čistíme celý prostor. To včetně hloubkového očištění koberců průmyslovým vysavačem.