Váš notebook přestal fungovat? Nepanikařte, u notebooků je zcela běžné, že se časem nějaká část poškodí, ať už častým používáním, běžným opotřebením či závadou, kterou způsobí samotný uživatel. Možná jste notebook omylem poškodili, praskl displej nebo se poškodila jiná důležitá část. Pokud si myslíte, že je jedinou možností pořízení nového notebooku, jste na omylu. Můžete se obrátit na zkušený servis FopaNET, kde si se všemi problémy hravě poradí a vrátí vám notebook jako nový.

Proč se vyplatí obrátit na servis FopaNET?

V každém notebooku se časem hromadí chyby, zanáší se prachem a přestává pracovat, jak má. V servisu jsou připraveni udělat vše proto, aby byl notebook opět bezproblémový. Pokud je nějaká část poškozená, objednají novou a v co nejrychlejším termínu ji vymění. Běžný servis a opravy se zde provádí na počkání nebo do druhého dne. Zvládnou zde drobné i rozsáhlé opravy, vždy budete samozřejmě seznámeni s cenou opravy a časovou náročností.

Notebook je potřeba pravidelně čistit od prachu mnoho lidí na to zapomíná, zde vám notebook důkladně vyčistí od prachu a doplní novou teplovodivou pastu. U každé opravy se provede zdarma diagnostika počítače. Opravují se zde jak hardwarové, tak i softwarové problémy. Jedním z nejčastějších jsou zavirované počítače. Pokud vám na počítači stále vyskakují okna nebo se chová podezřele, tak neváhejte a odneste ho do servisu. Brno servis ntb váš počítač odviruje, aby byl opět v pořádku. Dokonce vám nainstalují ESET, jeden z nejlepších antivirových programů, se kterými bude váš notebook v bezpečí.

Notebook si zde můžete také nechat plně přeinstalovat, nainstalují a nakonfigurují vám zde potřebný operační systém a dokonce mohou počítač i uprgradovat, aby dosáhl lepšího výkonu. Vždy se vyplatí mít po ruce servis notebooků, který se postará o rychlé řešení závad, které sami nezvládnete řešit. Ať už se s vaším notebookem stane cokoliv, brno servis notebooku vám pomůže, servis FopaNET navštivte v 3. patře budovy C v ulici Hybešova 42 v Brně.