Také vám někdy připadá, že vám unikají důležité informace? Málokterá internetová stránka dokáže dostatečně zásobovat důležitými články, které nás zajímají a tak nám nezbývá často nic jiného než sledovat větší množství webů. Ne každý má však čas navštěvovat různé stránky a probírat se mezi hromadou článků a hledat jen ty, které nás zajímají. Naštěstí vznikl projekt Čerstvé zprávy, který vám umožní nastavit si zprávy podle toho, co vás zajímá a ze zdrojů, které jsou pro vás důležité.

Jak portál funguje

Na cerstvezpravy.cz přibývají čerstvé zprávy z velkého množství kvalitních zdrojů. Veškeré zprávy jsou přehledně rozřazené do jednotlivých kategorií. V každé kategorii jsou boxy podle zdrojů a v nich titulky jednotlivých zpráv, na které se můžete jediným kliknutím dostat. Je to i možnost, jak porovnat obsah jednotlivých zdrojů, často se tak člověk dozví, že dva zpravodajské servery se dívají na jednu událost ze zcela jiných úhlů. Více zdrojů vám umožní mít větší rozhled.

Sledujte, co vás baví

Každého baví něco jiného, někdo si rád přečte články o kutilství, někoho zajímá sport, automobily, jiné zase třeba bulvár. Máte možnost sledovat konkrétní kategorie nebo si sami sestavit, co všechno chcete sledovat. U jednotlivých zdrojů máte možnost kliknout na ikonku hvězdičky a přidat zdroj do oblíbených. Všechny vaše oblíbené zdroje můžete následně sledovat v sekci “Moje“. Můžete si tak namixovat třeba sport a bulvár, životní styl a ekonomiku aj.

Pokud nemáte čas kontrolovat web, jestli nepřibyly další články, web vás o tom informuje sám, postačí si nastavit odběr zajímavých článků, o kterých budete informování přímo na vašem emailu.