Láká vás pořízení fotopasti? V tom případě si nenechte ujít moderní českou značku FOXcam. V tomto článku vám prozradíme, s jakými užitečnými technologiemi pracuje a dáme vám tipy na dva konkrétní modely. 

FOXcam: ověřená česká značka

Hledáte vhodnou fotopast na myslivost nebo ostrahu majetku? V tom případě by vaší pozornosti neměla uniknout ověřená česká značka FOXcam. Jde přitom o značku, která spolupracuje s významnými výrobci fotopastí. Tyto modely se pyšní nejrůznějšími moderními technologiemi, jako je například FOXraw a FOXmove.

Co znamená technologie FOXraw?

Technologie FOXraw pracuje s potenciálem optického snímače CMOS čipu. Fotografie jsou díky tomu mnohem ostřejší a mají větší barevnou hloubku. Technologie zároveň dynamicky řídí noční scénu a v případě nutnosti automaticky vyrovnává přepaly. 

Rychlá noční expozice zároveň minimalizuje riziko rozmazání fotografií pohybem. Díky tomu se fotopasti FOXcam často používají právě pro ostrahu majetku (například domů, chat a dalších objektů). 

Co znamená technologie FOXmove?

Speciálně pro pohybová čidla fotopastí FOXcam byla vyvinuta technologie FOXmove. Jedná se o velmi užitečnou funkci, díky které můžete zachytit subjekt na delší vzdálenost než u běžných fotopastí. Zároveň tato technologie zkracuje dobu spouště na dobu menší než 0,7 sekundy. 

2 FOXcam fotopasti, které stojí za vaši pozornost

Pokud vás fotopasti od značky FOXcam zaujaly, neměly by vaší pozornosti uniknout zejména následující dva modely.

Fotopast FOXcam RANGER se pyšní skvělým poměrem mezi cenou a výkonem. Za cenu pohybující se kolem 2 500 Kč s DPH získáte fotopast, která disponuje rozlišením 14 MPx. Těšit se můžete také na HDready video se zvukovou stopou, funkci časovače a nekonečné smyčky. Velkou předností jsou také drobné rozměry. 

Druhým zajímavým modelem je FOXcam SG880-18mHD s GSM přenosy. Jeho cena se pohybuje kolem 5 000 Kč s DPH a fotopast dokáže pořízené snímky přenášet přes e-mail nebo na mobil s časovačem. Oceníte také podporu všech mobilních operátorů. Fotopast disponuje PIR čidlem s dosahem 18 metrů a IR diody se pyšní dosahem 15 metrů. 

Více informací ze světa fotopastí najdete na www.eshop-fotopasti.cz.