Jestli přemýšlíte o renovaci dětského pokoje, máte na výběr pokud jde o barevné schéma, materiály a předměty, které se dají do místnosti. Je samozřejmé, že každé dítě bude mít vlastní jedinečné preference, pokud jde o témata – možná vaše dítě má oblíbenou barvu nebo dokonce oblíbeného superhrdinu – pokud ano, najdete barevné a designové schéma, které bude absolutně milovat.

Od tapet se Supermanem nebo dokonce růžové motivy princezny; při zdobení dětské ložnice můžete opravdu nechat svou fantazii rozběhnout.

Kde začít?

Důležité je především jak staré je dítě a jak dlouho chcete, aby nový pokoj vydržel. Zařízení na jeden rok znamená, že i když se vám to nepodaří, máte jen 12 měsíců na to, abyste se podívali na své chyby. Většina pokojů je ale vyzdobena jednou za 3 nebo 4 roky – takže si udělejte čas.

Rozhodněte se o svém rozpočtu, jakou kvalitu chcete a samozřejmě, jaké bude hlavní téma – pokud je to pro vás důležité. Nábytek do dětského pokoje lze pořídit neutrální a zbytek přizpůsobit vkusu dítěte.

Skladování oblečení a hraček

Také dobře přemýšlejte o skladování; obecně řečeno, děti potřebují alespoň jedno místo pro uložení všech svých hraček (tj. šuplíků nebo polic) Na nábytku, který je speciálně vyroben pro dětské pokoje, je třeba najít sestavu ideální pro oblečení i hračky – často je to přesně ten ve stejné kvalitě a designu jako „nábytek pro dospělé“, ale mnohem menší!

Čtvercové zásuvky s vysouvacím vnitřkem jsou skvělým nákupem, protože pojmou vše od lega až po panenky, oblečení a obuv. Nezapomínejte však na oblečení, které je potřeba vyžehlit a pověsit. S přibývajícím věkem jich bude přibývat.

Kde je velký výběr?

Na webu expedo.cz objevíte nejen obrovský výběr nábytku do dětského pokoje, ale veškerý nábytek, který potřebujete k tomu, abyste z vaše bytu nebo domu vytvořili domov, kam se budete vždy rádi a vracet s pýchou zvát své přátelé.