Pokud nemáte rádi nepořádek a nepřehlednost ve svých věcech uložených v krabicích, šanonech nebo pytlích, pak vám mohou skvěle posloužit samolepící etikety. Tuto formu označení zboží či jakýchkoliv jiných věcí lze využít zejména v obchodech, skladech, ale i v běžné domácnosti. Spoléhat se na vlastní paměť je vlice ošidné. Pokud si myslíte, že si budete pamatovat do které krabice jste na půdě či v garáži uložili třeba brusle, budete překvapeni, až místo nich objevíte ploutve a potápěčské brýle.

Co jsou samolepící etikety?

Nejlepším řešením při označování beden, krabic, šanonů a řady jiných věcí jsou samolepící etikety v rolích. Díky silně lepivé straně každá etiketa výborně drží na jakémkoliv povrchu a ani po delším čase a častém používání předmětu, na kterém je nalepena, se nezačne odlepovat. A pokud si pořídíte samolepící etikety v rolích, půjde vám lepení velice snadno a rychle. Pokud celou roli ihned nespotřebujete, můžete ji bez obav skladovat, aniž by i po dlouhé době ztratily etikety svou vysokou lepivost. Pokud jde o popisování samolepících etiket, může je provádět bezprostředně po nalepení, a to propisovačkou či barevnými fixami. Popisy zůstanou čitelné i po dlouhé době.

Proč používat samolepící etikety?

Vedle výše uvedených výhod vám označení pomocí samoolepících etiket ušetří moře času a také nervů při hledání uložených věcí. Rozhodně se proto vyplatí věnovat nalepování určitý čas, který je jen zlomkem doby hledání.

Archové etikety

Pokud jsou samolepící etikety v rolích výhodné pro jejich rychlé a jednoduché lepení a také kvůli skladování, platí to pro archové etikety ve stejné míře. V případě skladování jsou ještě o něco vhodnější, a to díky svému tvaru. Archové samolepící etikety si můžete pořídit v podobě bílé, barevné, snímatelné nebo krycí. Hlavním účelem etiket je označení nejrůznějších krabic či jiných předmětů, a proto je důležitý jejich potisk. Ten můžete provádět klasickými barvami z vaší tiskárny i jinými barvami. Popsaná i potištěná archová etiketa má vynikající přilnavý povrch, díky kterému pevně drží na jakémkoliv povrchu.