Rozhodli jste se už před časem, že vyřešíte své bydlení? Chtěli jste už něco, do čeho můžete investovat peníze, co nebude jen nájemní místo, kde se nevyplatí upravit podlahy, pořídit vestavěné skříně a podobně? Nejde přeci nemovitost, která je vaše, takže v případě odstěhování, musíte většinu úprav v bytě ponechat a tím přijdete o svou investici. Chtělo by to něco vlastního, co třeba budete splácet a na konci dlouhé doby to bude vaše. V případě potřeby můžete danou nemovitost prodat a inkasovanými penězi splatit hypotéku. Vyhlédnete si daný byt, zažádáte o hypotéku, ale kámen úrazu. Hypotéka vám není schválena.

Co dělat, když nemáte schválenou hypotéku?

V takové situaci se vám zbortí váš sen. V duchu jste se těšili, jak bude vše vaše, přemýšleli jste, jaké závěsy rozvěsíte ve které místnosti, kam umísíte televizi, kam postele, jaké truhlíky budete mít za okny, případně na terase. Sen se rozplynul jako mýdlová bublina a vy jste nyní odkázáni na to, žít v nájemním bytě, který nebude nikdy váš, pravidelně budete platit nájem, někdy zbytečně drahý. Existuje jiná možnost? Můžete vyřešit tento problém? Řešením je Coolnajem.cz. Co to je a jak to funguje?

Bez hypotéky, přesto vaše

Zamítnou-li vám hypotéku, pak můžete vyzkoušet práce Cool Nájem což je služba, která pomáhá všem, kteří chtějí žít konečně ve vlastním. Ve zkratce si pořídíte byt či dům na splátky. Vše bude probíhat formou nájmu. Vyberete si z dostupných realit nemovitost, zašlete poptávku a získáte přesnou kalkulaci. V případě, že se vám to líbí, uhradíte deset procent z ceny, podepíšete smlouvu a měsíčně budete platit stanovenou částku formou nájmu. Takto vlastně splácíte své bydlení. Budete bydlet ve vlastním a nemusíte slevovat ze svých snů. Řešení se totiž většinou vždy objeví.