V dnešní uspěchané době je potřeba si vždy odpočinout. Odpočinek a relaxace podporují regeneraci našeho těla, lépe se vylučují odpadní látky, dochází při něm k doplňování některých enzymů a obnovuje se naše životní síla. Kromě toho odpočinek podporuje hojící procesy. Ideální je využít nabídku wellness, na kterou se vztahují velmi často i slevové akce.

Co si můžete vybrat?

Pro relaxaci i odpočinek jsou vhodné masáže. Mohou to být masáže klasické, ale velmi oblíbené jsou i masáže thajské. Ty spojují prvky akupresury a jógy. Maséři při nich využívají nejen prsty, ale také kolena, dlaně, předloktí nebo i nohy. Součástí masáže je i protahování.

Při masáži se využívají různé druhy aromatických olejů různých vůní. Mezi oblíbené patří zelený čaj, ylang ylang, eukalyptus nebo citronová tráva. Pro detoxikaci těla a v boji proti celulitidě se využívá olej skořicový. Stres, nervové napětí a nespavost pomáhá odbourat olej levandulový. Thajská masáž začíná od chodidel, na nichž je velké množství reflexních bodů. Díky tlaku na ně dochází k postupnému uvolňování problematických míst na těle.

Další možností je návštěva vodního světa s možností plavání. Plavání patří mezi pohybové aktivity, které nezatěžují naše klouby a vazy, pomáhají naše tělo protáhnout a posílit a kromě toho má plavání blahodárný vliv na naši psychiku a srdce. Je to sportovní aktivita, kterou lze provozovat celoročně.

Širokou nabídku wellness naleznete na portálu www.happyhours.cz. Naleznete zde i celou řadu podniků, jež poskytují výhodné nabídky a to nejen na wellness, ale také na pití, jídlo nebo celou řadu služeb. Volit můžete zvýhodnění, které je buďto v podobě slevy nebo některého z nabízených produktů zdarma.Vyhledávat zde můžete podle kategorií nebo podle měst. Využijte happy hour, zakupte si slevu do některého z wellness center, sportovních středisek či fitcenter a užijte si spokojené chvíle odpočinku a relaxace.