Všechny ženy touží po dokonalém účesu, ne každá má však dokonalé vlasy. To však můžete velmi snadno změnit a to pomocí kvalitního příčesku, díky kterému bude váš účes dokonalý. Velmi snadno také můžete účes změnit, nebude vás to stát celé jmění a zabere vám to jen velmi málo času. Pokud se vám změna nebude líbit. Pohodlně se vrátíte ke svému původnímu účesu.

Proč si pořídit příčesek?

Příčesek vám pomůže jednoduchým způsobem zahustit, prodloužit či úplně změnit účes. Díky tomu se prémiové příčesky stávají skutečným hitem. Velký výběr celé řady různých druhů naleznete v e-shopu oxyextensions. Jedná se o vlasové pásky různé šířky, které se připevňují pomocí speciálních sponek pod vaše vlasy. Pásy lze pořídit v několika různých délkách, v celé řadě barevných odstínů a také v různé kvalitě. U těch nejkvalitnějších druhů se jedná o 100% přírodní lidské vlasy, díky čemuž působí příčesek velmi přirozeným dojmem. Pokud se obáváte o správný výběr odstínu, můžete využít službu porovnávání barev. Postačí vyfotit vaše vlasy za denního světla, ve venkovním prostředí, z různých úhlů, rozpuštěné a bez jakýchkoli doplňků. Fotografie zašlete k porovnání.

Díky příčesku clip in vlasy můžete své vlasy nejen prodloužit, ale zvětšit jim objem či vytvořit přirozený melír. Vyzkoušet můžete nejen prémiové clip in vlasy, ale také culíky, příčesky pro zvětšení objemu či flip in vlasy pro prodloužení a větší objem.

Také péče o příčesky je velmi snadná. Vzhledem k tomu, že se nemastí, postačí je jednou za čas omýt běžným způsobem. Pokud je nosíte často nebo na ně často používáte vlasové přípravky, je potřeba je mýt častěji. Také je můžete upravovat jako klasické vlasy. Můžete ve narovnávat nebo kudrnatit a lze na ně používat běžné vlasové přípravky pro úpravu účesu.