Co je 3D vizualizace? Je to tvorba, která se nejčastěji využívá v architektuře k realistické prezentaci jak interiérů, tak i exteriérů budov a objektů. 3D vizualizaci musí obsahovat každá projektová dokumentace, jelikož na jejím základě se ověřují materiály, které jsou na projekt využity a zároveň jeho konstrukční vazby a proporce.

3D interiérová vizualizace – Pokud potřebujete pomoci s prodejem nových bytů, či jen vyladění interiéru či barev, vždy vsaďte na 3D vizualizaci, která vám zajistí vysoce realistický pohled na různorodé interiéry. 3D vizualizace je nejlepším pomocníkem právě při prodeji bytů, jelikož jej znázorní dle vašich požadavků s veškerým zařízením – a to v celém rozsahu. Nemusíte se zatěžovat focením každého koutu bytu, což je samozřejmě obtížné, a hlavně to v celkovém kontextu ani nevypadá dobře a byt se potom prodává velmi těžko.

3D exteriérová vizualizace – Dejte všem vědět, že váš byt či dům je krásný nejenom uvnitř, ale také jeho okolí jistě stojí za zmínku. 3D vizualizace exteriéru zachytí všechny barvy sytě a jasně a dodá jim nádech malebnosti. Zachyťte celé okolí v jednom a ušetřete si práci s hledáním nejlepšího místa pro tvorbu fotografií.

Jak vybrat nejlepšího tvůrce?

Na internetu je spoustu poskytovatelů téhle služby, vy ale vždy dbejte na to, abyste na jejich stránkách našli seznam klientů, pro které společnost již v dřívějších letech propagovala. Na tomto seznamu by měly být obecně známé značky či firmy. Mezi špičky v oboru patří zejména portál Aramova.cz, který uspokojí i ty nejnáročnější klienty.

Dále je třeba, aby na internetových stránkách bylo ke shlédnutí široké portfolio již provedených vizualizací, ze kterých si můžete udělat „obrázek“, jak by váš byt či dům mohl vypadat. Jistě si vyberete správně, jelikož sázka na 3D vizualizaci je vždy sázka na kvalitu a jistotu úspěšného prodeje.