Jste pořadatelem akce, která se koná venku – koncertu, závodů, rallye nebo se takové akce hodláte zúčastnit? Závodní auta, tracky a motorky by měly být ochráněny před deštěm a stejně jejich majitelé a závodníci, kteří se musí kolem svých strojů neustále pohybovat. Skvělým způsobem, jak zajistit všem ochranu před deštěm nebo pálícím sluncem je pořízení nůžkového stanu, který vydrží i při větším větru.

Výhody nůžkových stanů

Nůžkové stany Mitko poskytnou nejen adekvátní ochranu lidem i strojům, ale díky jejich provedení z něj máte přehled po celém okolí a vozem snadno rychle vyjedete, když to bude potřeba. Společnost Mitko se zabývá nejen prodejem nůžkových stanů, ale také jejich výrobou a právě proto přišli s inovací v podobě hliníkové konstrukce, která je mnohem více stabilnější a zajišťuje veškeré pohodlí.

Všechny typy nůžkových stanů Mitko jsou výškově nastavitelné, což umožňuje lepší manipulaci se všemi typy vozů nebo strojů, kterým výšku stanu přizpůsobíte.

Střecha a bočnice jsou vyrobeny z kvalitních nepromokavých materiálů na které můžete nechat zhotovit logo vaší společnosti nebo vašeho závodního týmu či názvu vaší kapely. Záleží jen na vašem přání a typu události na kterou nůžkový stan využijete.

Společnost Mitko

Společnost Mitko se vyznačuje zejména tím, že si vše vyrábí sami, proto mohou své zakázky zcela přizpůsobovat svým zákazníkům a klientům. Jejich zámečnická dílna zhotoví kvalitní konstrukci, která vydrží, krejčovská dílna na konstrukci zhotoví střechu ze speciální polyesterové tkaniny a vlastní digitální tiskárna zhotoví potisk podle vašich přání.

Ostatní produkty společnosti Mitko

Kromě nůžkových stanů se společnost Mitko také zabývá výrobou párty stanů, slunečníků, roll up bannerů, reklamních vlajek a sedacích vaků, které se na přání zákazníků zhotovují z ekokůže nebo PVC.