V dnešní době má již telefon prakticky každý – od malých dětí až po důchodce, kteří již rezignovali na starou klasiku v podobě pevné linky. Oproti minulým letem se jejich používání stalo mnohem častější – z čehož plynou také samozřejmě jejich častější karamboly a pády. Nechcete si přeci kupovat každou chvíli nový telefon? Raději investujte do ochranných prvků, kterých je v dnešní době již celá škála a které vám rozhodně pomůžou telefon dostatečně ochránit.

Nejlepší ochrana displaye – tvrzené sklo na mobil

Je s podivem, že ne všichni majitelé mobilního telefonu tenhle prvek používají – přitom je to to nejlevnější a nejefektivnější, co můžete pro ochranu svého displaye udělat. Toto sklo jednoduše nalepíte na sklo svého mobilního telefonu a můžete si být jisti, že přežije prakticky každý pád (pokud není třeba z letadla, že ano). Navíc, lidským okem je toto sklo prakticky neviditelné, takže se nemusíte bát, že by váš telefon byl nějakým způsobem „zohyzděn“.

Jak ochránit tělo telefonu – pořiďte si ten pravý obal na mobil?

Dalšími nezbytnými prvky jsou samozřejmě také kryty na mobily či pouzdra na mobily. Ty zabrání, aby na těle vašeho mobilního telefonu nevznikaly nevzhledné škrábance například od klíčů či drobných peněz, které se vám „povalují“ ve stejné kapse, kam odkládáte i svůj mobilní telefon. Navíc jsou k dostání v mnoha barevných provedení, z různých materiálů či moderních potisků.

Jediná nevýhoda je následná manipulace – při vkládání či vyndávání mobil z krytu nebo z pouzdra je nebezpečí, že vám mobil prostě vyklouzne z rukou a následnému pádu už prostě nezabráníte. Proto byste měli být na svůj mobilní telefon opatrní i když jej máte opatřen různými ochrannými prvky – nebezpečí totiž číhá prakticky všude.