Zpestření za pomoci erotických hraček je naprosto přirozeným krokem ve vašem sexuálním životě. Tak proč je nevyzkoušet? Takové hračky by se samozřejmě neměly stát povinností, ale příjemným pomocníkem do vaší ložnice. Nicméně tu nejkrásnější intimitu, kterou nám sex přináší byste si stále měli zachovat takovou, jaká je.

Aby byl váš sexuální život vyrovnaný, je vždy nutné myslet na to, abyste si dopřáli uspokojení navzájem. Sobeckost v posteli zabíjí celý vztah, tak na to myslete a nenechte partnera či partnerku jen roztouženou, ale dotáhněte věci do konce.

Mějte „svůj večer“

Zkuste si například určit jeden večer v měsíci, který budete trávit pouze spolu a věnovat se jeden druhému na maximum. Někdy se totiž stane, že když partneři začnou používat erotické hračky, často si již bez nich sex nedokáží představit. Nedovolte, abyste se stali jejich nevědomými „otroky“. Pokud nebudete mít s večerem sami pro sebe problém, klidně si s hračkami užívejte dál.

Jaké hračky si do začátku pořídit?

Záleží na tom, jaké má kdo z vás „choutky“. Někdy stačí, když partner masíruje partnerce klitoris pomocí vibrátoru či partnerka laská mužův anus za pomocí análního kolíku. Nicméně, existují i ty méně časté sexuální hračky, jako bičíky, pouta, lana na svazování a další bdsm pomůcky.

Je třeba si otevřeně promluvit s partnerem, co by vás nejvíce vzrušovalo. Hlavně se v této věci nesmíte stydět a být naprosto otevření, jinak by celý nákup naprosto ztratil smysl.

Pokud se stane, že je váš sexuální život na takové úrovni, že má partner dokonce problémy s erekcí, stačí si pořídit vakuovou pumpu. Ženami nejoblíbenější sexuální hračkou jsou naopak Venušiny kuličky či masturbátory. Nebojte se dát průchod své fantazii a zabořte se s partnerem do společného nákupu, který potěší mnoho dalších společných večerů.