Vánoce patří mezi nejoblíbenější svátky. A pokud si je letos chcete užít bez starostí a v klidu začněte už s nakupováním. Příkladně se zaměřte na vánoční osvětlení a dekorace, které lze nakupovat s předstihem. Toužíte být originální?

Soustřeďte svou pozornost na světelné rampouchy. Efekt padajícího světla byl poprvé představen na výstavě ve Frankfurtu nad Mohanem v roce 2008 a v témže roce ho výrobci uvedli do prodeje. Ohlas na tento světelný efekt byl nevídaný, výroba nestíhala pokrýt enormní poptávka. Pochopitelně o tento výrobek projevila zájem i Čína a začala nelegálně vyrábět kopie originálního vánočního osvětlení. Boj s čínskými dovozci je neúspěšný, takže je na trhu mnohem více kopií než originálních výrobků.

Krásné vánoční osvětlení nesmí chybět ani u vás doma

Pokud si krásné vánoční osvětlení objednáte v internetovém obchodě t-zbozi.cz neprohloupíte. Ohromný výběr zboží, do dvou dnů máte svou objednávku doma! Máte-li zájem o špičkovou kvalitu, vyhněte se asijským prodejcům. Rozdíl v kvalitě je velký. Zatímco certifikované originální venkovní vánoční osvětlení má kvalitní silné ​​voděodolné kabely, do levných kopiích vám rychle nateče voda nebo se vlivem mrazu poškodí chabé kablíky. LED rampouchy se nabízejí v několika velikostech a designech. Profesionální efekt sněžení na venkovní použití, má délku jedné trubice od 50 do 100cm

Proč je vánoční osvětlení a dekorace tak populární?

Britská psychologická společnost poukázala na jeden výzkum, který ukazuje, že lidé zdobí svou zahradu a dům světelnými dekoracemi především proto, aby ukázali svým sousedům, že jejich domácnost je přátelská a příjemná. Ale na druhé straně, další studie ukazuje, že 11% lidí si přálo mít svůj exteriér více zářící, než mají jejich sousedi. S ohledem na to je důležité myslet stále na skutečnost, že někdy méně, znamená více.

Vánoční výzdoba inspirace!