Rádi byste obohatili váš šatník o nějaké nové a trendy kousky, ale nebaví vás stát dlouhé fronty v obchodech nebo hledáte něco opravdu originálního, co budete mít jen vy a nepotkáte v tom další lidi na ulici?

Není nic snazšího, než zavítat do second handu. Dnešní second handy již nenabízejí zboží pouze obnošené, ale i nové a trendy kousky. Výhodou je opravdu od každého pouze jeden kousek.

Objevte výhody portálu Onlinesekac.cz

Onlinesekac.cz, to je kvalita a originalita zároveň. Současným trendem je nakupování on-line, které s sebou nese celou řadu výhod. Zboží můžete vybírat i nakupovat 7 dní v týdnu, 24 hodin denně a to v klidu a pohodlí domova. Stejně tomu tak je i u onlinesekáče, který nabízí zboží české, ale i zahraniční a to především norské, švédské, anglické, rakouské či švýcarské. Nákup zahraničního zboží je zárukou exkluzivity.

Pokud se bojíte, že obchod nabízí nekvalitní zboží, tak tomu v žádném případě není. Zboží je pečlivě kontrolováno a rozděleno do jednotlivých kategorií, podle nichž poznáte kvalitu zboží. Určitě zde neobjevíte zboží seprané, se žmolky, bez knoflíčků, s drobnými flíčky či rozpárané.

V nabídce naleznete originální a velmi oblíbené dámské tuniky, které se hodí nejen k sukním, ale skvěle doplní i kraťasy nebo dámské kalhoty.

Jak vybrat tu správnou velikost a kvalitu zboží?

Vzhledem k tomu, že oblečení v second handu je z různých států a tudíž jeho velikostní značení nemusí odpovídat našemu, u každého kousku naleznete tabulku s konkrétními mírami a délkami.

Kromě toho tabulka obsahuje i řádek s označením stav, který udává, do jaké kategorie oblečení spadá. Nové nese označení zboží, které patří do starší kolekce zboží značkového. Často na něm ještě naleznete visačku z původního obchodu. Může to však být i oblečení sezónní.Téměř nové zboží nese označení perfektní. Pokud narazíte na oblečení s označením pěkné, znamená, že je nošené, ale ve velmi zachovalém stavu a dobrého zboží naleznete drobné nedostatky.