Chystáte se na výlety s rodinou? Nebo jste řemeslník, který potřebuje bezpečně uložit své nářadí pro cestu k zákazníkovi? Podívejte se, jak vám pomohou vestavby do auta, které se za posledních několik let staly doslova hitem.

Hurá na výlet

Přejete si, aby se odklopením stolečku stalo z vašeho auta dokonalé tábořiště? Vestavby do auta vám zajistí pohodu a pohodlí pro objevování radosti z výletů. Budete si přát místo pro kuchyňský kout, přespání, nebo si potrpíte na dokonalém pořádku a budete mít několik možností, jak vytřídit vaše oblečení a potraviny? Je jen na vás, jakou variantu zvolíte. Vestavby rozšíří možnosti, jak lze vaše vozidlo využít. Už víte, kam se vydáte na výlet? Váš soukromý kemp bude ihned připraven.

Bezpečně uložené nářadí

Jste řemeslník a neustále přemýšlíte nad tím, jak své nářadí a potřeby umístit do auta tak, aby vám během jízdy nebránily v bezpečnosti a pohodlí? Vestavěné boxy jsou určené právě pro tyto účely. Kdykoliv přijedete k zákazníkovi, budete mít vše potřebné po ruce a nebudete si lámat hlavu s tím, kam se během jízdy odporoučelo část nářadí. Vše je uloženo tak, abyste to měli po ruce ihned po otevření dveří vozidla. Konec tahání nepraktických tašek sem a tam.

Jaké jsou možnosti

Přejete si pojízdnou kuchyň se zabudovaným vařičem, dřez na nádobí s kohoutkem a pitnou vodou, nebo třeba prostor pro ukládání potřeb pro táboření? Vestavby si můžete sestavit na míru. Přejete si, aby se z vašeho vozidla stala prostorná postel? Ve chvíli máte možnost zastavit a dopřát si potřebný odpočinek. Budete mít raději dostatek místa pro vytřízení věcí? I tuto možnost si můžete zvolit.

Vestavby se staly pro svou variabilitu oblíbeným prostředkem, jak prakticky využít místo, které v autě máme. Využívají je nejen rodiny s dětmi, ale také řemeslníci.