Ať už tepelné čerpadlo potřebujete na některé druhy vytápění, pro klimatizaci nebo lednici či mrazničku, je důležité jej vybírat pečlivě. Přeci jen, jde o stroj, který čerpá teplo z jednoho místa na jiné a musí vám proto dlouho vydržet a bez problémů plnit svou funkci. Kde vybrat to správné, které poslouží a tím pádem bude dobře fungovat? Stačí, když vyberete toho správného prodejce. Ten vám v mnoha ohledech poradí a zajistí vše, co potřebujete.

Volba padne na správnou firmu

Když máte na starosti pořídit nové tepelné čerpadlo Fujitsu, pak hledáte takového prodejce nebo firmu, která zajistí nejkvalitnější kousek. A jednou z takových je právě firma Atyp – Mazur Jiří. Ta je totiž mezi dodavateli v oblasti vytápění tepelnými čerpadly velmi respektovaná a uznávaná. Je na trhu od roku 1995, což ji dává velkou výhodu v podobě mnohaletých zkušeností. Tudíž si můžete být jisti, že jejich nápady, rady a také výrobky budou kvalitní.

Ve své nabídce mají kompletní sortiment tepelných čerpadel a to od výroby jednoduché kotelny na míru, kterou potřebujete, až po moderní designové hydroboxy. Firma tak zajišťuje tepelnou pohodu a komfort pro víc než 450 domácností v celé České republice. Vybírat můžete z velkého portfolia jednotlivých čerpadel, klasická nebo například atypická tepelná čerpadla, která jistě využijete.

Ve firmě pracuje tým odborníků, kteří zákazníkům poskytují jednotlivé služby v co nejvyšší kvalitě a hlavně efektivitě. Odborníci ve firmě vám poskytnou maximální servis v oblasti tepelných čerpadel, nevíte-li si s něčím rady, pak vám ochotně zodpoví otázky a v případě potřeby také poradí, který produkt bude ten nejlepší. Pravidelně jsou školeni ohledně prodeje, vývoje a nových trendů, takže budou vždycky o krok napřed, což zákazníci jistě ocení při výběru.