Váš intimní život již není jako dřív a hledáte způsob, jak ho okořenit? Může to být snadné, stačí jen vědět, ve kterých oblastech přidat. Připravili jsme pro vás manuál, který vám možná zachrání partnerský vztah – držte se následujících tipů, a garantujeme vám, že váš partner opět pocítí intenzivní vzrušení jako na začátku.

Napište mu sexy zprávu

Muži milují oplzlé řečičky (angl. dirty talk), takže rozhodně nic nepokazíte, když mu do práce pošlete zprávu či e-mail typu: „Představa, že přijdeš domů a dáš si mě jako dezert, mě šíleně vzrušuje…“

Čtěte si erotické povídky

Společné čtení erotických povídek může být dalším stupínkem pomyslného žebříčku intimností. Na internetu jich najdete spoustu – vyberte si něco méně tradičního, nejdříve se možná budete rdít, ale pak se skvěle pobavíte a nastartujete svá libida.

Zatancujte si „tělo na tělo“

Romantický večer je skvělý začátek vášnivé noci. Kromě dobrého jídla a svíček by neměla chybět ani hudba – a je jen na vás, jestli necháte partnera sedět za stolem, nebo ho nečekaně vyzvete k tanci a zavlníte se, jako by to bylo poprvé.

Ukažte se mu v krajce

Muži vnímají především vizuálně, což můžete využít tak, že si na sebe vezmete rafinované prádélko. Pro jednou odložte dámské trenýrky, byť jsou komfortní jako žádný jiný typ prádla – a oblečte se do krajkového. Vašemu milovanému spadne čelist a nebude se moct vynadívat!

Udělejte pro něj striptýz

Zní to příliš lacině? No a co! Striptýz zaručeně zabere na každého muže. Tedy za předpokladu, že si smyslný taneček předem vyzkoušíte a naučíte se ho předvádět tak, abyste v jeho očích vypadala jako sexuální bohyně. Snad nemusíme připomínat, abyste si na sebe vzala nejlepší dámské spodní prádlo, které najdete ve svém šatníku (ideálně zmíněnou krajku).