Uvažujete nad koupí krbových kamen? Vytápění domu krbovými kamny patří mezi velice oblíbené způsoby vytápění, a to především pro své nízké náklady a ekologický způsob vytápění. V interiéru často také krbová kamna působí jako jedinečný designový prvek domácnosti. Avšak výběr krbových kamen nepatří mezi jednoduché záležitosti, proto se neváhejte obrátit na odborníky, které vám s výběrem poradí.

Dánská krbová kamna METEOR

K velmi oblíbeným značkám v oblasti krbových kamen bezpochyby patří designová krbová kamna METEOR, které jsou typické využitím špičkových kvalitních materiálů a nadčasovým designem. Takže se stanou ozdobou každého interiéru. Tato dánská krbová kamna reprezentují typický skandinávský přístup, který zajišťuje vysokou účinnost kamen. Předností je jejich dvojitá konvekce (duální konvekční systém), která zajistí kvalitní a dlouhodobé teplo ve vašem obydlí. Pokud tedy chcete jistotu a kvalitu, pak s krbovými kamny METEOR nešlápnete vedle. Vybírat lze z mnoha modelů.

Komín s integrovaným krbem

K vytápění svého domova také můžete použít komín s integrovaným krbem Skorsten Celsius. Tento typ vytápění je ideální volbou zejména pro nízkoenergetické domy s ohledem na výkon krbu. Jeho nesmírnou předností je minimální nárok na prostor. Z prostoru vašeho obýváku ukousne pouhých 0,19 m2. Navíc krb integrovaný do komína bude působit jako dominantní prvek prostoru, jež bude středem pozornosti každé návštěvy.

Krb na zahradu

Rádi trávíte čas na zahradě či pořádáte zahradní párty? V tom případě obohaťte svou zahradu o zahradní krb, který vám umožní trávit čas venku i při chladnějším počasí. Vsadit můžete na zahradní krby MAGNUM, pro něž je typická špičková kvalita a jedinečný severský design. Zahradní krby MAGNUM jsou vyráběny z pemzy, jež je charakteristická skvělými izolačními vlastnosti. Krb je dodáván ve formě stavebnice, takže si ho umístíte přesně tam, kam potřebujete.

Kvalitní krbová kamna a krby naleznete na webových stránkách skorsten.cz.