Ti, kdo mají pečení a vaření v krvi vědí, že součástí mnoha kuchyní je citronová šťáva. Hodí se k přípravě teplé i studené kuchyně, lahodných nápojů, úžasných osvěžujících dezertů, ale stejně tak vám může posloužit jen na zdravé popíjení, kdy s ní ochutíte kohoutkovou vodu. Ovšem aby byly pokrmy chutné, je důležité používat kvalitní šťávu ze skutečných citronů, nikoli levné náhražky.

Skvělé pokrmy se 100 % citronovou šťávou

Určitě vám bude chutnat např. 100% citronová šťáva, kterou na náš trh přináší společnost BMC Brno. Na výrobu 1 litru této přírodní citronové šťávy je použito 3,6 kg čerstvých citronů. Proto má šťáva z citronů tak výbornou chuť a jako originální citron se dá používat každý den.

Solimon citronová šťáva se hodí pro výrobu limonád, koktejlů, míchaných nápojů, sladkostí, ale také ji můžete přidat do polévky, salátu, vyrobit s ní citronovou polevu atd.

K dostání je nejen v litrovém balení, ale také v láhvi 0,5 l a ve 3l nádobě.

Vyzkoušejte i vinné octy, vína nebo olivové oleje

Nejen citronová šťáva je nám díky BMC Brno k dispozici. Stejně tak si můžete díky ní koupit vynikající vinné octy. Třeba Balsamický vinný ocet červený v balení 0,5 l. Hodí se k přípravě salátů, kterým dodá skutečně delikátní chuť. Na zeleninové saláty můžete použít i Monodosis vinný ocet 8 ml. Jde o jednoporcový vinný ocet z Jerezu, ideální pro použití v restauracích nebo pizzeriích. V kartonu je hned 150 plastových lahviček s tímto octem.

Co se týče olivových olejů, můžete zde najít klasické olivové oleje ve vysoké kvalitě, tak extra panenské olivové oleje. Balení 025l ´m 0,5 l, 1 l nebo 5 l umožní vybrat si takové, které vždy stihnete spotřebovat tak, aby se vám olej nepokazil.

Podívejte se na kompletní nabídku zboží od BMC Brno. Jistě si vyberete a oceníte výbornou kvalitu za přijatelnou cenu. Získáte nového partnera, který dodává kvalitní suroviny pro přípravu nejlepších jídel i nápojů.