Uvažujete nad reklamním polepem na auto? Zjistěte, jak probíhá výroba polepů na auto a jak se postupuje. 

Tvorba grafického návrhu

Pokud máte zájem o provedení polepu na auto, zpravidla si nejprve budete muset vytvořit klasickou poptávku. V rámci ní je třeba specifikovat, jaká je vaše konkrétní představa a jaký finanční rozpočet máte k dispozici. 

Důležité je mít v tomto ohledu jasnou představu o tom, co od grafiky očekáváte. Někteří dávají přednost výraznému provedení, někteří naopak upřednostňují spíše decentní grafiku polepu. Pracovat je možné i s vaším vlastním návrhem.

Výroba polepů

Jakmile si grafiku odsouhlasíte, přichází na scénu samotná výroba polepů. K výrobě polepů se používají velkoplošné tiskárny a plotr, který pečlivě vyřeže každý potřebný detail. 

V tomto okamžiku se zároveň domluvíte na tom, kdy do dílny dovezete svůj vůz (případně kdy jej má u vás někdo vyzvednout). 

Auto je třeba na polep připravit

Vozidlo je třeba důkladně připravit na lepení. V rámci toho se auto umyje a dekontaminuje se jeho lak pomocí speciálního přípravku. Aby byl zajištěn 100% výsledek, musí být lak vozu perfektně hladký. 

Polep vozidla

Na závěr už se může přistoupit k samotnému polepu. Jakmile je hotovo, je třeba ještě vše důkladně zkontrolovat. Tým Polepim navíc v tomto kroku oživí plasty, gumy a celé auto se naleští. Na fólie na závěr ještě nanesou speciální lak, který má za úkol prodloužit jejich výdrž. Na závěr se na fólie nanáší detailer, který prodlouží její životnost a hezky se leskne.

Více informací o reklamních polepech najdete na www.polepim.cz.