Vchod vašeho příbytku je to, co dělá dojem z toho, jak žijete. Přejete si vracet se domů do útulného domova? Vyzdobte si svůj vchod podle svých představ. Co nesmí chybět?

Krása pro váš dům

Asi se shodneme na tom, že krásná a reprezentativní poštovní schránka, kterou znáte z filmů, by se u vás dokonale vyjímala. Poštovní schránky se dnes dají sehnat v mnoha barevných a stylových provedeních. Stačí si jen vybrat tu, která se k vám bude hodit nejvíce.

Na co sáhnete jako první

Vaše návštěva se jako první dozvídá o vašem stylu života z vašeho vchodu. Právě tam můžete mít kout krásně vyladěný, nebo také ne. Jak je na tom klika u dveří? Nepotřebuje již vyměnit? Kliky jsou to první, na co na svém domově sáhnete při každém příchodu domů. Dopřejte si něco, z čeho budete mít skutečnou radost.

Květiny, nástup

Pokud jste zahradník, máte vyhráno. My ostatní ale musíme volit takové prvky, které dlouho vydrží a nejsou náročné na údržbu. Pro zimní období vám bohatě postačí jeden větší květináč se zimní dekorací. Celý podzim zase vchodový prostor oživí sklizňový věnec z přírodnin, který je snadný na výrobu. A co na jaře? Stačí, když pořídíte pár zajímavých zápichů, které do velkého květináče umístíte. A máte nádherně po celý rok. V létě se pro všechny světové strany hodí třeba muškáty. Jsou zkrátka nejméně náročné a stále krásné.

Malé detaily, které dělají domov

Ještě to není úplně ono, viďte? Zkuste si vchod ozdobit například malými lucernami, které jsou určeny pro venkovní dekorace. Zabydlí vchodový prostor a stanou se příjemným majákem, který vás bude vítat při příchodu domů. Zabydlet vchodový prostor dokáže i malá fontánka, která bude doplněna o kamínky. Nebojte se udělat něco navíc, aby u vás bylo krásně.

Už víte, jaké prvky u vás doma rozhodně nebudou chybět? Na jaké změny už se těšíte?