Chystáte se pořádat nějakou významnou událost či akci a víte, že budete potřebovat audiovizuální techniku nebo kvalitní ozvučení? Není žádným tajemstvím, že řada akcí se jednoduše bez této techniky neobejde, ať jde o videokonference, prezentace, semináře, kongresy apod. Hojné využití nachází i při společenských akcích a dalších významných událostech. Většinou jde o jednorázové akce, proto je zbytečné si techniku hned kupovat, co takhle si ji pronajmout? S tím vám může pomoci česká společnost Economic Service, s. r. o.

Od projektoru po mikrofon

Společnost Economic Service dokáže zajistit veškerou techniku a služby, které najdou uplatnění téměř na všech akcích, jež vám vyvstanou na mysli. Z projekční techniky to může být například pronájem projektoru, plátna, videostěny nebo monitoru. Pronájem zvukové techniky pak zahrnuje vše od mikrofonů přes reprosoustavy až po mixážní pulty či kabely a jiná příslušenství. Výjimkou není ani pronájem tlumočnické techniky, kterou uplatníte především na akcích, při kterých je třeba zajistit překlad simultánní.

Kvalitní přístroje

Tato společnost půjčuje i prodává pouze kvalitní a vyzkoušenou techniku. Tudíž budete mít jistotu, že co se týče technické stránky, tak bude vaše akce bez chyby. Economic Service s technikou sama pracuje a poskytuje k ní i potřebný servis. Mezi značkami špičkové techniky tak můžete najít značky, jako jsou Samsung, NEC, Epson, Bose, Extron, L-Acustics a další. Většinou jde o výrobce, kteří jsou v dané oblasti jedničkou na trhu.

Proč vybrat právě Economic Service?

Kromě prodeje a pronájmu AV techniky a ozvučení akcí vám společnost Economic Service zajistí i kompletní servis jakékoliv akce. Pro své klienty zajišťuje také tlumočení, poskytuje odborné poradenství a postará se o komplexní realizaci audiovizuální a zvukové techniky jakéhokoliv projektu. Pronájem aparatury tak rozhodně není jedinou službou, kterou tato společnost umí. Profesionální služby v oblasti pronájmu a prodeje techniky poskytuje již od roku 1991.

Zařaďte se i vy mezi spokojené klienty této společnosti.