Každá střešní krytina má svá specifika a hodí se buď k rovné nebo k sedlové střeše. Ideálním řešením pro šikmé střechy jsou střechy COMAX, které jsou vyrobeny z velice kvalitních plechů. Tyto plechové střechy splňují veškeré požadavky na kvalitní, odolné a bezpečné zakrytí domů se sedlovou střechou.

Kdo Comax vyrábí?

Plechová střešní krytina Comax je produktem výrobce STŘECHY COMAX®, který má své výrobní a skladové prostory ve středočeských Velvarech. Své zkušenosti s prodejem plechových střešních krytin přenesl výrobce v roce 2016 také do jihočeského Jindřichova Hradce a také do zahraničí, konkrétně do anglického přístavního města Bristol.

V čem spočívá kvalita Comaxu?

Jedinečné vlastnosti dodává této plechové střešní krytině povrchová úprava plechů systémem lakování COIL COATING. Díky této úpravě je střešní krytina odolná proti korozi, chemickému narušení i proti UV záření. Další předností je mimořádně dlouhá životnost při zachování barevné stálosti. Velkou výhodou je také nízká hmotnost, díky které plechová střecha Comax zatěžuje střešní konstrukci jen minimálně. Lehkost plechových šablon také usnadňuje jejich pokládku a montáž na střechu. Oproti jiným střešním krytinám je Comax 100% recyklovatelný a šetrná k životnímu prostředí je i samotná výroba.

Typy střešní krytiny Comax

Výrobce STŘECHY COMAX® nabízí několik typů a rozměrů velkoformátových plechových krytin, které z obchodních důvodů a pro lepší orientaci spotřebitelské veřejnosti odlišil následujícím pojmenováním:

  • Comax Alukryt

  • Comax taška maxi

  • Comax Falc

  • Comax Klik

  • Comax BoCo

  • Comax Vlnka a

  • Trapézové plechy Comax

Každý jednotlivý typ je opatřen potvrzením o kvalitě materiálu včetně příslušného atestu a celý výrobní proces je řízen certifikací ISO a OHSAS.

Doplňky

Zároveň se střešní krytinou si můžete objednat i nezbytné doplňky, jako jsou například pojistné hydroizolační vrstvy, případně separační vrstvy určené pod velkoformátové plechové krytiny. K montáži budete potřebovat také spojovací materiál a střechu můžete opatřit bezpečnostními prvky v podobě zachytávačů sněhu nebo plošin pro kominíka a jiné práce na střeše. Ze stejného materiálu, ze kterého jsou vyrobeny plechové střešní krytiny Comax můžete mít i okapový systém, který splní nároky na dokonalý vzhled celého objektu.